MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bakalım ileride hangi konularda buluşuruz artık, şahsen beni 1-2 yıl daha götürür en az RN8...
Ekranında daha bir çiziği yok yavrumun, kıyamam ben ona :)
Özene bezene bakıyorsundur böyle seviyor musun haha--haha--haha--haha--

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Good boy denince, avcıların köpeklerine söyledikleri iltifat aklıma geliyor giggle~~

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Android 11 için Telegram da magisk çözüldü diye okumuştum ancak başka hataları vardı misal WhatsApp görüşme sorunu..
Aosp akıcılık için güzel rr deniyorum şimdi lakin birçok aosp rom derleyicisi olan DqrKn3Zz rn8 i bıraktı yani artık zamanımız geçiyor anlamına geliyor. Ben telefon alacağım zaman bakmayı düşünüyorum en az bir hafta 10 gün araştırmadan almam.
Adithya var hocam şu an. Bir de LOS geliştiricileri var sağlam çalışan. Arrow'a bekleriz bir ara. nod~~

Bunu defalarca söyledim, yine diyorum: Note 8 geliştiricileri tek rom üstünden gitmiyorlar. Aynı anda 2-3 farklı romla uğraşıyorlar. Ufak tefek sorunlarla hiç uğraşmıyorlar, büyük sorunlara da vaktimiz yok diyorlar. Tek rom üzerinden gitseler tüm romlar sorunsuz olur.

Arrow'un bir önceki sürümünde Bluetooth açıkken uyanık kalma sorunu vardı. 2 ay sonra sadece bu sorunu düzeltip yeni sürümü yayınladı Adithya. İyi geliştirici (QuickSilver kerneli de çıkarıyor) ama düzgün bir şekilde iş yapmıyor maalesef bu da.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Adithya var hocam şu an. Bir de LOS geliştiricileri var sağlam çalışan. Arrow'a bekleriz bir ara. nod~~

Bunu defalarca söyledim, yine diyorum: Note 8 geliştiricileri tek rom üstünden gitmiyorlar. Aynı anda 2-3 farklı romla uğraşıyorlar. Ufak tefek sorunlarla hiç uğraşmıyorlar, büyük sorunlara da vaktimiz yok diyorlar. Tek rom üzerinden gitseler tüm romlar sorunsuz olur.

Arrow'un bir önceki sürümünde Bluetooth açıkken uyanık kalma sorunu vardı. 2 ay sonra sadece bu sorunu düzeltip yeni sürümü yayınladı Adithya. İyi geliştirici (QuickSilver kerneli de çıkarıyor) ama düzgün bir şekilde iş yapmıyor maalesef bu da.
Suan kullandığım rr de quicksilver kernel var los ile aynı ama hızlı şarj da hata vardı misal bu nedenle kernel değiştirdim. Arrow da özelleştirme yok bu nedenle fazla kalmadım. Bizde geliştirici az fazla değil sorunumuz seninde dediğin gibi bu.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Redmi Note serilerine mümkünse hiç kimse bulaşmasın. Tabii f/p ve ucuz olduğu için cazip geliyor ama Xiaomi de diyor ki madem o kadar f/p cihaz yaptık, bi yerden de kısmamız gerekli. 3 miui 1 android güncellemesi vermeleri çok kötü. Alacak iseniz paraya kıyıp biraz, mi serisi ya da poco serisi alın. Note 8 çok iyi bir cihaz çok satan bir cihaz belki xiaomi güzellik yapıp android 11'i verebilir, çünkü hem miui 12 ve android 10 gelmesi çok uzun sürdü cihaza, halen bile tam olarak gelmedi miui globale. Hindistan Endonezya sürümü bile tam değil ki lite olarak verilmiş resmen. Cihazın ömrünün android 11 ile biteceğini düşünüyorum sonrası artık biraz da bize kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki miui 12 ye kadar gelmişken, Xiaomi hala tam olarak stabilize edemedi arayüzü. Kasmalar donmalar animasyon atlayışı mevcut. Aosp romlar miuinin kafasına vuruyor resmen. Arrow os gibi romlar mesela, pe+ gibi romlar. Yakında pe+ android 11 desteği ile çıkacaktır rn8 için. Xiaomi miuyi bana göre hiçbir zaman tam olarak stabilize edemez. Ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar her seferinde düzelteceğiz diye daha kötü oluyor. Miui severleri üzmek istemem ama bana göre bu şekilde .

yeni sürüm geldi hocam. StreX

Son düzenleme:

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Redmi Note serilerine mümkünse hiç kimse bulaşmasın. Tabii f/p ve ucuz olduğu için cazip geliyor ama Xiaomi de diyor ki madem o kadar f/p cihaz yaptık, bi yerden de kısmamız gerekli. 3 miui 1 android güncellemesi vermeleri çok kötü. Alacak iseniz paraya kıyıp biraz, mi serisi ya da poco serisi alın. Note 8 çok iyi bir cihaz çok satan bir cihaz belki xiaomi güzellik yapıp android 11'i verebilir, çünkü hem miui 12 ve android 10 gelmesi çok uzun sürdü cihaza, halen bile tam olarak gelmedi miui globale. Hindistan Endonezya sürümü bile tam değil ki lite olarak verilmiş resmen. Cihazın ömrünün android 11 ile biteceğini düşünüyorum sonrası artık biraz da bize kalıyor.

Ki miui 12 ye kadar gelmişken, Xiaomi hala tam olarak stabilize edemedi arayüzü. Kasmalar donmalar animasyon atlayışı mevcut. Aosp romlar miuinin kafasına vuruyor resmen. Arrow os gibi romlar mesela, pe+ gibi romlar. Yakında pe+ android 11 desteği ile çıkacaktır rn8 için. Xiaomi miuyi bana göre hiçbir zaman tam olarak stabilize edemez. Ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar her seferinde düzelteceğiz diye daha kötü oluyor. Miui severleri üzmek istemem ama bana göre bu şekilde .

yeni sürüm geldi hocam. StreX
Yeni sürümü hangi TWRP ile güncellememiz gerekiyor? TWRP 3.4.0-0 olur mu?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yeni sürümü kurdum
launchera yeni son kullanılanlar animasyonu eklenmiş Note 8 için tam ekran hareketlerini açtıktan sonra belirttiğim özellik de açılmış oldu
her şey gayet iyi sorun yok
ilk defa super wallpaper denedim
ilk çıktığında kasmaktan telefonu kullanamıyordum şimdi ise optimizasyonu o kadar güzel yapılmış ki bizim canavarda bile ufak tefek takılmasına rağmen on numara çalıştırıyor

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Başka yorum yok mu hocalarım? MIUI tam hareketlerini açmak için Magisk modülü çıktı. Onunla beraber içimde bir MIUI aşkı canlandı yine ama bir o kadar da pil performansından korkuyorum. :?

Ekli dosyalar

• Enable_Gesture_Bar_MIUI 12_Ginkgo_Magisk.zip
    15,4 KB · Görüntüleme: 25

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Başka yorum yok mu hocalarım? MIUI tam hareketlerini açmak için Magisk modülü çıktı. Onunla beraber içimde bir MIUI aşkı canlandı yine ama bir o kadar da pil performansından korkuyorum. :?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben şaşırdım açıkçası

Üst Alt