İşte AOSP romu görünce insanın MIUI'a bakası gelmiyor pilde ama içimde MIUI aşkı varmış, iyice fark ettim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben şaşırdım açıkçası
Miui aşkı bende de var hocam o yüzden eu betaya katlanıyorum aslındaİşte AOSP romu görünce insanın MIUI'a bakası gelmiyor pilde ama içimde MIUI aşkı varmış, iyice fark ettim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi de kardeşim sizin bu meşhur Aosp lerde aldığınız batarya sürelerinin hemen hemen aynısını ben Hint 11.0.2 ya da 05 sürümü ile alabiliyorum. Sinyal seviyesi daha düşük olan, orjinal kamera yazılımı bulunmayan, yüz tanıması olmayan, konuşma kaydı ve miui arama-mesajlaşma uygulamaları bulunmayan, çocuk oyuncağı gibi duran arayüzü bulunan romlara vallahi iyi dayanıyorsunuz, tebrik ediyorum Aosp kullananlarıİşte AOSP romu görünce insanın MIUI'a bakası gelmiyor pilde ama içimde MIUI aşkı varmış, iyice fark ettim.
Tercih meselesi ama daha kararlı animasyonlar vs daha pürüzsüz uygulamaları hep güncelİyi de kardeşim sizin bu meşhur Aosp lerde aldığınız batarya sürelerinin hemen hemen aynısını ben Hint 11.0.2 ya da 05 sürümü ile alabiliyorum. Sinyal seviyesi daha düşük olan, orjinal kamera yazılımı bulunmayan, yüz tanıması olmayan, konuşma kaydı ve miui arama-mesajlaşma uygulamaları bulunmayan, çocuk oyuncağı gibi duran arayüzü bulunan romlara vallahi iyi dayanıyorsunuz, tebrik ediyorum Aosp kullananları![]()
Kaşıntı tuttu herhalde hocam benim gibi.Yine de canım bir aosp çekmeye başladı hocam uzun zaman oldu aosp kurmayalı
Aynen hocam kaşınıyorum da bakalım aslında işim de başımdan aşkın ama rom değiştirmem lazımKaşıntı tuttu herhalde hocam benim gibi.
Bende aosp den miui ye geceyim diyorum da vaktim yok bir ara bakacağım.Aynen hocam kaşınıyorum da bakalım aslında işim de başımdan aşkın ama rom değiştirmem lazım![]()