- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1.251
Orangefox stabil kullanıyorum hocam ama onu kurabilmek için önce twrp kurmanız gerekHocam selamlar öncelikle. Bugün yeter ulen deyip bootloader kilidimi açtım. Daha doğrusu açamadım 168 saat verdi, 1 hafta Haftaya buradayım Mi Unlocker aracını kaydettim pc ye. Normalde aklımda romu recoveryi indirip 1 hafta beklemek vardı. Hani hazır dursun elimin altında kalsın bir daha indirmeyle uğraşmayayım diye ama haftaya eu romun yeni sürümü de gelir diye indirmedim. Haftaya eu romun yeni sürümü gelince yorumlarda güzelse indireceğim direkt. Ama ondan önce bir sorum var hocam. Ben hangi recovery i indirip yükleyeceğim? Recovery - Redmi Note 8 - Root ve Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.) bu konudan baktım ama 4 tane recovery görüyorum. En günceli, en sorunsuzu hangisi hocam? ROMu flashlarken hata vermeyecek doğru düzgün çalışacak recovery hangisi? Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela hocam? Şimdiden teşekkür ederim. Haftaya aranıza katılıyorum ))
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
en güncel twrp yi kullanın sonrasında bunu flaşlayın ardından wipe yapıp romu flaşlayabilirsiniz hayır olsun şimdiden