MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam selamlar öncelikle. Bugün yeter ulen deyip bootloader kilidimi açtım. Daha doğrusu açamadım 168 saat verdi, 1 hafta :D Haftaya buradayım Mi Unlocker aracını kaydettim pc ye. Normalde aklımda romu recoveryi indirip 1 hafta beklemek vardı. Hani hazır dursun elimin altında kalsın bir daha indirmeyle uğraşmayayım diye ama haftaya eu romun yeni sürümü de gelir diye indirmedim. Haftaya eu romun yeni sürümü gelince yorumlarda güzelse indireceğim direkt. Ama ondan önce bir sorum var hocam. Ben hangi recovery i indirip yükleyeceğim? Recovery - Redmi Note 8 - Root ve Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.) bu konudan baktım ama 4 tane recovery görüyorum. En günceli, en sorunsuzu hangisi hocam? ROMu flashlarken hata vermeyecek doğru düzgün çalışacak recovery hangisi? Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela hocam? Şimdiden teşekkür ederim. :) Haftaya aranıza katılıyorum :)))
Orangefox stabil kullanıyorum hocam ama onu kurabilmek için önce twrp kurmanız gerek en güncel twrp yi kullanın sonrasında bunu flaşlayın ardından wipe yapıp romu flaşlayabilirsiniz hayır olsun şimdiden

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Orangefox stabil kullanıyorum hocam ama onu kurabilmek için önce twrp kurmanız gerek en güncel twrp yi kullanın sonrasında bunu flaşlayın ardından wipe yapıp romu flaşlayabilirsiniz hayır olsun şimdiden
En güncel TWRP Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] bu konudaki TWRP mi hocam? Eğer buysa bunu kullansam sorun çıkartır mı? TWRP nin arayüzüne alışığım eskiden Turkcell T50 telefona bi ton rom flashlamistim. Onda da twrp kurmuştum. Şimdi temkinli yaklaşıyorum cihazimi seviyorum ondan her şeyi soruyorum hocam :D

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
En güncel TWRP Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] bu konudaki TWRP mi hocam? Eğer buysa bunu kullansam sorun çıkartır mı? TWRP nin arayüzüne alışığım eskiden Turkcell T50 telefona bi ton rom flashlamistim. Onda da twrp kurmuştum. Şimdi temkinli yaklaşıyorum cihazimi seviyorum ondan her şeyi soruyorum hocam :D
Sıkıntı yok hocam evet bunu kurun daha sonra cihaz hafızasına attığınız orangefox recovery yi kurabilirsiniz

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Sıkıntı yok hocam evet bunu kurun daha sonra cihaz hafızasına attığınız orangefox recovery yi kurabilirsiniz
Haftaya harika olacak harikaaaaa... Çok sabırsızlanıyorum. Sizce pişman olur muyum hocam? Ulan cihazın performansı aslinda cok güzelmiş dedirtir mi bana?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Haftaya harika olacak harikaaaaa... Çok sabırsızlanıyorum. Sizce pişman olur muyum hocam? Ulan cihazın performansı aslinda cok güzelmiş dedirtir mi bana?
Pişman olacağınızı düşünmüyorum hocam benim şahsi fikrim öyle en azından
Donanımsal özellikleri gereği telefon üst düzey olmuyor ama emin olun çok fark ediyor
İşin güzel yanı ısınamazsanız alışamazsanız stock romu indiriyorsunuz clean and lock komutu ile eski haline çeviriyorsunuz
Ama ben memnun kalacağınızı düşünüyorum

Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Pişman olacağınızı düşünmüyorum hocam benim şahsi fikrim öyle en azından
Donanımsal özellikleri gereği telefon üst düzey olmuyor ama emin olun çok fark ediyor
İşin güzel yanı ısınamazsanız alışamazsanız stock romu indiriyorsunuz clean and lock komutu ile eski haline çeviriyorsunuz
Ama ben memnun kalacağınızı düşünüyorum

Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Hocam benim Mi Cloud ayari kapali acmama gerek var mı?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pişman olmazsınız ama performans konusunda fark hissettireceğini sanmıyorum hocam. Son 3 sürümdür EU Beta'daydım, güzeldi aslında performansı ama bir AOSP roma geçtim ve cihazın ne kadar hızlı olabileceğini tekrar anladım. MIUI sürümleri biraz hantal kalıyor. Yine de stoktan bir tık daha iyidir EU Beta.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Pişman olmazsınız ama performans konusunda fark hissettireceğini sanmıyorum hocam. Son 3 sürümdür EU Beta'daydım, güzeldi aslında performansı ama bir AOSP roma geçtim ve cihazın ne kadar hızlı olabileceğini tekrar anladım. MIUI sürümleri biraz hantal kalıyor. Yine de stoktan bir tık daha iyidir EU Beta.
Hocam kilidi kapatıp bir hafta globalde kalmanızı öneririm hem terapi gibi oluyor hem de eu nun kıymetini anlatıyor haha--

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam, EU'da reklam engelleme yok, Miroom'da var diye biliyorum. Zira ben reklamlar için EU'da Adaway veya Via tarayıcı kullanıyorum bu nedenle.
Eu daki browser da reklam engelleyici var ve süper hızlı, bence diğer tarayıcılardan daha kullanışlı ve seri...

Üst Alt