Hocam garantiye kıyamıyorum. Biliyorum bi halta yaramıyor garanti firmaları her şeye bi mazeret bulup kullanıcı hatasi diyorlar ama ne bileyim gene de garanti sağlam kalsın istiyorum. Bende reklam çıkmıyor çıkmadı hiç. Ama Google arama mesajlar kişiler uygulamaları gerçekten rezil. Onun dışında bir şey sormak istiyorum. Global stabil 11.0.9.0 mı daha stabil akıcı yoksa bu konudaki eu beta 20.9.10 mu? Eğer eu rom gerçekten çok daha akıcı ve stabilse global romdan bugün kilidimi açarım. Ama ondan önce cihazıma nasıl zarar vermeden rom atarım onu öğrenmeliyim. Cihazim Resmi Türkiye Garantili cift imeisi olan ve ikiside kayitli olan bildiğiniz en resmi cihaz. Bu cihaza rom atarken imeileri uçurmam değil mi? Recovery yuklerken twrp mi yükleyeyim yoksa baska bir şey mi hangisi en stabil ve güncel bu cihaz için? Ondan sonra yuklemek istediğim rom eu beta 20.9.10 bunu temiz güzel bir şekilde nasıl yukleyecegim? Biliyorum hepsinin konusu forumda var ama çok karmasik geldi konu dagilimlari. Bir sürü twrp sürümü var hangisini yapacağım nasil yapacağım bilmiyorum.
Hocam eu çin romunu baz alarak yapılıyor
Xiaomi çin romunda kullandığı tarayıcı dosyalar gibi uygulamaları farklı daha iyi bu sebeple de eu da daha iyi oluyor
global romun tarayıcı uygulaması çok kötü harici chrome indirdiğimde romun kendinde reklam engelleme olmadığı için sürekli reklam çıkıyor bundan bahsediyorum
son olarak rom konusunda eu her zaman bir tık daha öndedir bunu kurup kendiniz anlayabilirsiniz ki zaten vazgeçemezsiniz muhtemelen
kilit açıldıktan sonra forumda twrp yazma aracı ile romu indireceksiniz önce twrp yi yazıp wipe işlemleri sonunda romu flaşlayacaksınız işlemler tamamlanacak
tercih sizin ola ki böyle bir düşünceniz olursa özelden yazın yardımcı olurum yapamadığınız kısımları
tariktanta hocamı da global romdan eu ya geçirmiştik görüşlerini kendisinden paylaşmak isterse alabilirsiniz