Snapchat'i silip tekrar kurun ancak hiç uygulamaya girmeden Magisk'in hide kısmında gizleyin. Sonrasında uygulamaya girin.Snapchat hesabıma giremiyorum magisk hide yapmama rağmen. Sizde de böyle mi, bir çözümü var mıdır?
Olmadı ne yazık kiSnapchat'i silip tekrar kurun ancak hiç uygulamaya girmeden Magisk'in hide kısmında gizleyin. Sonrasında uygulamaya girin.
1- telefonunuzda lucky patcher yüklü mü?Olmadı ne yazık ki
bence orangefox daha kullanışlı tavsiye ederimSMS doğrulaması yok diye özel mesaj atamıyorum. Son sürüm Orange fox ile geçtim. Twrp de Orange fox da olur. İstediğiniz ile yükleyin.
Ben de onu kullanıyorum.bence orangefox daha kullanışlı tavsiye ederim
O zaman direkt Magisk'i gizleyin. Ayarlarında Magisk Manager'i gizle diye bir kısım var. Hiç kullanmadım, işe yarıyor mu bilmiyorum tabi.Olmadı ne yazık ki
OrangeFox kullanıyordum, EU stabil kurmaya çalıştığımda beni hep recovery'e atıyordu, hiç başarılı kurmadı birkaç defa denememe rağmen. TWRP'den çok daha kullanışlı ama daha sorunlu sanki.bence orangefox daha kullanışlı tavsiye ederim
Orangefox ile bir kaç kez rom denedim sorun olmadı ancak en son rom attım, cihaz oldu tuğla.. Edl mod ile yetkili hesapta rom atılıp çözüldü.. Sonra TWRP'den yine romlar denedim, yine sorun yok, geçen bir rom attım oldu yine tuğla.. Hoop edl moda yetkili hesap ile rom atılıp çözüldü..O zaman direkt Magisk'i gizleyin. Ayarlarında Magisk Manager'i gizle diye bir kısım var. Hiç kullanmadım, işe yarıyor mu bilmiyorum tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OrangeFox kullanıyordum, EU stabil kurmaya çalıştığımda beni hep recovery'e atıyordu, hiç başarılı kurmadı birkaç defa denememe rağmen. TWRP'den çok daha kullanışlı ama daha sorunlu sanki.