- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
hata verebilir hocam dikkatli olun eu da öyleydi çünküYapayım bir saniye
hata verebilir hocam dikkatli olun eu da öyleydi çünküYapayım bir saniye
Bu hatayı format data ve herhangi bir wipe işleminde de veriyor hocam maalesefOrange Fox'ta su hataları verdi fakat system başladı. Rom kurarken dikkat edin ey millet dur gidip uyarı yazayımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi Disable Force Encrypt yüklemek gerekiyor romdan sonra. Bu gece fırsatım olursa deneyeceğim.Bu hatayı format data ve herhangi bir wipe işleminde de veriyor hocam maalesef
Deneyip konu anlatımını buradan veya özelden yazarsanız bütün eu tabanlı rom paylaşımlarımda sizi etiketleyerek eklerim hocam. bilginizeDaha önceki mesajımda da belirttiğim gibi Disable Force Encrypt yüklemek gerekiyor romdan sonra. Bu gece fırsatım olursa deneyeceğim.
İşte dediğim hata buyduOrange Fox'ta su hataları verdi fakat system başladı. Rom kurarken dikkat edin ey millet dur gidip uyarı yazayım
Evet hocam ben de yapınca gördüm, konuyu uyarı ile güncelledim. Okolyigit hocamız çözümü eklerse konuları güncellerim.İşte dediğim hata buydu
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çözümü adb ile fastboot erase userdata yapmak sonrasında sıfırdan rom kurabiliyorsunuzEvet hocam ben de yapınca gördüm, konuyu uyarı ile güncelledim. Okolyigit hocamız çözümü eklerse konuları güncellerim.
Ana Başlık - Çin Tabanlı Miui 20.12.9 Rom Hakkında
Merhaba arkadaşlar,bir süre Xiaomi çin kapalı beta cihazlara vermeyecek Android 10 projesi de kapatıldı biz de o yüzden Buse S. Yıldız hocam ile bu konuyu paylaşma ihtiyacı hissettik çünkü güncelleme gelmediği süre boyunca bu hata ile karşılaşan olacaktır. Xiaomi.Eu'nun geçtiğimiz hafta...forum.miuiturkiye.net
Siz de detaylı olarak bana konu anlatımı atarsanız özelden veya buradan, denedikten sonra konuya ekleyeyimÇözümü adb ile fastboot erase userdata yapmak sonrasında sıfırdan rom kurabiliyorsunuz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-Minimal adb fastboot kuruyoruzSiz de detaylı olarak bana konu anlatımı atarsanız özelden veya buradan, denedikten sonra konuya ekleyeyim