Günaydın hocam, kusura bakmayın uyuyordum. Cevaplayayım.
Doğru soyluyorsunuz, bizim yaptigimiz Dalvik Art Cache işini görüyor Clear Cache. Fakat ben her ihtimale karşı Twrp üzerinden Cache silinmesi taraftarıyım. En sağlıklısı o. Twrp uzerinden secmeyip buradan seçim yaparak da kurulum yapabilirsiniz.
Cihaz redmi yazısında kalıp twrpye atarsa Cache temizleyebilir cihazı tekrar baslatabilirsiniz.
Mixplorerdan uzak durun derim. Gerçekten hiç işlevi yok. Normal dosya yöneticisi ondan bin kat daha iyi. Root system gizli dosya vb. ekstra bir dosya yöneticisi isterseniz Es File Manager mükemmel işinizi gorur.
Magisk Dev geliştirici sürümü Stable ise normal sürümü fakat ne kadar seçti isem de Magiski hiçbir kurulumda goremedim. Magisk seçili kurulum yaptım. O sorunu da internetten Magisk Manager indirip kurdum (internetten sadece indirdim twrp üzerinden flashlamadim.) Sonrasında magisk manager içerisinden magisk zip dosyasını kurup sürüm güncellemesi yaptım. O şekilde kullaniyorumSorun yok.
Yani bu indirme kısımlarında Magisk dışında bir sorun yok. Diğer tüm programları indirip kaldırabiliyorsunuz. Ama dedigim gibi Mixplorer beş para etmez.
)