Gelir hocam, gelmezse buradan indirip TWRP üzerinden yükleyebilirsiniz.Bana ota üzerinden geldi ama geri gitti tekrar gelirmi? Saygilar
Lütfen abartmayın, fastboot üzerinden de TWRP den de dilediğiniz romu tekrar yüklersiniz. Android 10-11 farkezmez. Sizler yapamamış olabilirsiniz ama işlemler çok basit. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.Arkadaşlar telefonu zor kurtardık sakın yüklemeyin.. konuyu açan dikkat etmesi lazım yoksa telefonum çöp oluyordu.ayiptir.yaziktir
Kardeşim ısrarla sorun yok diyorsun sen sanırım kurmadım denemediğini yazmışsın bir mesajın da sorunlu sana yalan borcumuz yokGelir hocam, gelmezse buradan indirip TWRP üzerinden yükleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen abartmayın, fastboot üzerinden de TWRP den de dilediğiniz romu tekrar yüklersiniz. Android 10-11 farkezmez. Sizler yapamamış olabilirsiniz ama işlemler çok basit. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.
ısrarla sorun yok demiyorum ve sizlere bir cevap vermedim sizlere çok basit bir soru sordum o kadar. Global ve EU arasındaki farkı en basit şekilde anlattım. Ayrıca diğer kişi olayları fazlasıyla abartıyor, romda sorun varsa cihazınızda sorun yarattıysa rom değiştirmek kadar basit bir olay yok. Fastboot rom kurarsın yada TWRP ile temiz kurulum yaparsın.Kardeşim ısrarla sorun yok diyorsun sen sanırım kurmadım denemediğini yazmışsın bir mesajın da sorunlu sana yalan borcumuz yok
Dilediğiniz gibi raporlayabilirsiniz. Yorumlar arasında bir sürü yorum vardı ve kişiler yanlış yorumlar belirtiyorlardı. Bende bunlara son vermek amacıyla romları tek tek denedim ve konuyu düzelttim. Gerekli açıklamaları yaptım. RECOVERY rom diye özellikle belirttim. Xiaomi.EU nun paylaştığı rom ile telefonlara gelen OTA romundan farklı olduğunu, yani indirdikleri recovery rom ile alakası olmadığını beyan ettim. Orjinal diye beyan ettikleri xiaomi.eu romunda özelletirmelerin yer aldığını da fazlasıyla dile getirdim. Yani sizler konuyu yanlış yere çekerek farklı bir yol ilerliyorsunuz. Dilediğinizi yapmakta özgürsünüz. Ben insanlara yanlış bilgi vermiyorum. Gerekli düzgün bilgileri verdim. Yanlış bilinen şeylerin doğrusunu yazdım ve anlattım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gözlerime inanamıyorum...
İlk defa bu forumda bu ifadeleri gördüm ve bu konu sabit konular arsında.
Eğer şakaysa komik değil insanlara orijinal rom diyerek custom rom yükletmeye çalışıyorsunuz.
Eğer şaka değilse o zaman evet komik ama yöneticiler neden sabitlediler ki o zaman
Hemen raporluyorum. Umarım bir an önce düzeltilir.