Android 11 | MIUI V12.0.1.0.RJZMIXM | Global Kararlı Rom | Redmi Note 9 Pro Joyeuse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Arkadaşın en başta verdiği link ten indirdim ama sizin linkteki ni kurunca sıkıntı olmadı
İkisi de aynı rom. Yani biri farklı, diğeri farklı değil diye biliyorum. Farklıysa belirtin lütfen, çünkü kod adı aynı.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Ben yükledim

Old Walf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
iskender
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Emekli teknisyen
Konular
3
Akşam bana geldi ota'dan indirdim fakat henüz yüklemedim.daha ilk sürümü olduğu için stabil beta bu o yüzden riske edemedim.kurup deneyen varmı dezavantajları nedir artıları nedir detaylı yazabilirmi lütfen

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
İkisi de aynı rom. Yani biri farklı, diğeri farklı değil diye biliyorum. Farklıysa belirtin lütfen, çünkü kod adı aynı.
aynı rom değil kardeşim ikisinide kurdum arkadaşın verdiği linkteki eu sürüm seninki global sürüm çok farklı sürümler he twrp li cihazlara kuruluyor sıkıntı yok ama global şu anda çok kasıyor cihazı benim cihazımda öyle diğerlerini bilmiyorum yani muı roım senin linkteki muı 12.0.3 e otadan gelen stabil beta rom

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
arkadaşlar ben yükleim benim cihaz endonezya romu cihaz şimdi redmi ekranında reset atuyor.yardımcı olacak var mı..rom yükleme yaptım olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yükledikten sonra cihz kafayı yedi...aşırı donma oldu.yeniden endonezya romuna döneyim dedim.yükleme hatası verdi.sonra baya uğraştım yeniden recovery yükledim ve orange yükleyip eski yedeğimi yükleyerek telefonu kurtardım bilginiz olsun..

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
aynı rom değil kardeşim ikisinide kurdum arkadaşın verdiği linkteki eu sürüm seninki global sürüm çok farklı sürümler he twrp li cihazlara kuruluyor sıkıntı yok ama global şu anda çok kasıyor cihazı benim cihazımda öyle diğerlerini bilmiyorum yani muı roım senin linkteki muı 12.0.3 e otadan gelen stabil beta rom
Hocam çok farklı diyorsunuz da fark ne mesela? Ona göre yeni konu açarız ve içeriği ona göre düzenleriz tekrar.

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Hocam çok farklı diyorsunuz da fark ne mesela? Ona göre yeni konu açarız ve içeriği ona göre düzenleriz tekrar.
yani fark dediğim çok kasıyor cihazı kuran bir iki arkadaşta aynı yorumları yazmış rom beta aşamasında olduğu için sanırım

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
yani fark dediğim çok kasıyor cihazı kuran bir iki arkadaşta aynı yorumları yazmış rom beta aşamasında olduğu için sanırım
Hocam sizlere en kaba tabirle söyle izah edeyim, EU da kullanılan en basit arama, mesajlaşma uygulaması farklı. Global rom da Google uygulamaları kullanılıyor. Sizin kullandığınız şu an ki rom da Google uygulamaları varsa Global dir, EU değildir.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Arkadaşlar telefonu zor kurtardık sakın yüklemeyin.. konuyu açan dikkat etmesi lazım yoksa telefonum çöp oluyordu.ayiptir.yaziktir

semihdedikleri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Ota Üzerinden Geldi Rom Global sanırım. Gayet memnunum bir sorun göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt