Kardeşim bu telefona ota ile gelen rom pilot sürüm yani şu anda hatalı cihazlarda resetleme donma kasma gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom geri çekilmiş olabilir xiaomi sürekli yapıyor çok şikayet gelince çekiyor romu
Rom geri çekilmiş olabilir xiaomi sürekli yapıyor çok şikayet gelince çekiyor romu
Ayarlar altında güvenlik durumuna girip Google play güncelleme durumuna girip güncelledikten sonra cihazın kasma du
Olabilir bir kaç gün daha yorumlara okuyup tekrar denerim diğer romlarda yapmayıp sadece bu romda yapması tuhaf geldi banada yada bu roma en don güncellemeyi monte ettiler ama benim cihazımda yapınca güncelleme yükledi 1 mart tı galiba sürümhocam bence sizin cihazda bir sorun var. dediğinizi yaptım sürüm 1 mayıs 2021 görünüyordu. güncelle dedim cihazınız güncel dedi kasma falan olmadı gayet temiz bir rom hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.
sizin verdiğiniz link eu rom sanırım başlıktakide global rom şimdide sizin romu deneyeceğim ondada reset ve kasma olacak mıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sizin videodaki rom custom rom hocam stock rom değil. hatalı olmalı.sizin verdiğiniz link eu rom sanırım başlıktakide global rom şimdide sizin romu deneyeceğim ondada reset ve kasma olacak mı
Arkadaşın en başta verdiği link ten indirdim ama sizin linkteki ni kurunca sıkıntı olmadısizin videodaki rom custom rom hocam stock rom değil. hatalı olmalı.