MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

• Konbuyu başlatan MUR55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 320
  • Görüntüleme 45K

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
1- O tıkladığınız ayar operatörle iletişime geçip internet kalan bilgini telefonda göstermeye yarıyor ama Türkiye'deki hiçbir operatörün bu konuda anlaşması yok. Elle kendiniz ayarlamanız lazım.

2- Telefon sıfırlandığı için kayıtlı ağlar da sıfırlanır. Mi Hesabına kayıtlı ise ayarlardan Mi Hesabına girip senkronizasyon yapın. Düzelir eğer kayıtlı ise.
Teşekkürler cevap için.

Ancak;
1 - Elle yapılandırmama izin vermiyor. Geri atıyor.
2 - Senkronizasyon yaptım Rom'u kurmadan önce aldığım yedekten ancak kayıtlı ağlar gelmedi maalesef. Tekrar denedim yine olmadı. Neyse bu çok önemli değil sayılır ama ilk maddeyi bir sekilde çözmem gerekiyor çünkü elle yapilandirip ne kadar datam kaldığına bakıyorum kontrol merkezinden.. Sizde çalışıyor mu?

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Maalesef Eu Beta'daki gibi AAC kodek China Beta'da da çalışmıyor. Normalde AAC destekli bir kulaklığı Bluetooth aracılığıyla cihazla eşleştirildiğinizde ekteki bildirim çıkardı, Android 11'de çıkmıyor. Umarım ileriki güncellemelerde çözerler.

Ekli dosyalar

• IMG-20210202-WA0000.jpg
    IMG-20210202-WA0000.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 3

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Teşekkürler cevap için.

Ancak;
2 - Senkronizasyon yaptım Rom'u kurmadan önce aldığım yedekten ancak kayıtlı ağlar gelmedi maalesef. Tekrar denedim yine olmadı. Neyse bu çok önemli değil sayılır ama ilk maddeyi bir sekilde çözmem gerekiyor çünkü elle yapilandirip ne kadar datam kaldığına bakıyorum kontrol merkezinden.. Sizde çalışıyor mu?
Çin Beta'da değilim hocam. EU romda da aynı şey olduğu için dedim.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Teşekkürler cevap için.

Ancak;
Hocam data olayı bende de aynı maalesef ve ayrıca sizde arama ekranı geliyor mu bende gelmiyor araya basıyorum rehberde kalıyor

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam data olayı bende de aynı maalesef ve ayrıca sizde arama ekranı geliyor mu bende gelmiyor araya basıyorum rehberde kalıyor
Merhaba hocam nikgapps core yerine nikgapps basic yani 162 mblık olanı kurun sorununuz çözülecektir yani bende böyle düzeldi

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Kurdum kullandım dozumu aldım Tekrar yedeğim ile evoya geri döndüm.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Rehberde arada bir sorun yok bende ama datayı çözemedim maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten inanılmaz performanslı çalışıyor. Şarjı çok iyi gidiyor. Ancak daha önce MIUI'da hiç yaşamadığım bir şey daha var "bildirim" sorunu. Hiç bir uygulamadan bildirim gelmiyor. Ancak uygulamaya girince bildirimler şak diye düşüyor. Bunu çözen var mı? Ne yapmam gerekir?

Son düzenleme:

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Rehberde arada bir sorun yok bende ama datayı çözemedim maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten inanılmaz performanslı çalışıyor. Şarjı çok iyi gidiyor. Ancak daha önce MIUI'da hiç yaşamadığım bir şey daha var "bildirim" sorunu. Hiç bir uygulamadan bildirim gelmiyor. Ancak uygulamaya girince uygulamalar şak diye düşüyor. Bunu çözen var mı? Ne yapmam gerekir?
Hocam bildirim olayı a11 için MIUI adına tam çözülmüş değil ben sadece WhatsApp ve banka bildirimlerini kullanıyorum.(Spotify ve tidal de bildirim çubuğunda ikonları gözükmüyor birde) Bildirim almak için ayarlar arama yerine battery optimization yazıp çıkan yerde üsteki bölümü all apps yapıp bildirim almak istediğiniz uygulamayı don't optimization yapın bildirimlerin düzgün çalışması lazım

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Çin versiyonu bir süredir A11 tabanlı. Çin Stabil 12.0.3.0 kurabilirsin hocam. Veya EU Stabil 12.0.3.0 sürümünü.
Ben geçenlerde bir ara merak edip çin stabil v12.0.3.0 kurdum, bence çokta gerekli değil, eu stabil v12.0.3.0 tercihim olur..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Ben geçenlerde bir ara merak edip çin stabil v12.0.3.0 kurdum, bence çokta gerekli değil, eu stabil v12.0.3.0 tercihim olur..
Çin Stabil'i denemedim ama benim de tercihim EU Stabil olurdu. Ha keşke vanilla sürüm EU Stabil olsa, o daha fazla tercihim olurdu. :D

Üst Alt