MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

• Konbuyu başlatan MUR55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 320
  • Görüntüleme 45K

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
L1 Sertifikası yok romda? L1 Flashladım yinede düzelmedi
Çin romunda L1 sertifikası olmaz hocam. Netflix vb. servislerin hiçbiri Çin'de yok çünkü, yasaklı. Gereği de yok onlara. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Peki hocalarım mui 12 android 10 tabanlı hangi çin romunu önerirsiniz ? Haftalık versiyon olsa daha iyi olur.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Peki hocalarım mui 12 android 10 tabanlı hangi çin romunu önerirsiniz ? Haftalık versiyon olsa daha iyi olur.
Çin versiyonu bir süredir A11 tabanlı. Çin Stabil 12.0.3.0 kurabilirsin hocam. Veya EU Stabil 12.0.3.0 sürümünü.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Rom 21.2.1 olarak güncellendi.

Değişiklikler:
Şubat güvenlik güncellemesi ve kontrol merkezinden bildirim merkezine hızlı geçiş

Video da yeni geçişin nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• VID_20210201_183103.mp4
    13,4 MB · Görüntüleme: 136

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..

China Beta'da da durum böyle mi? Yoksa bu durum eu kaynaklı mı? 21.1.28 kullanan arkadaşla rica etsem bir deneme yapabilirler mi? Eğer China Beta'da bu sorun yoksa hemen bugün geçeceğim...
Hocam anca geçme fırsatım oldu şuan 21.1.2 sürümündeyim belirttiğiniz tarza bir yazı tipi hatası rastlamadım.

Düzeltme: Dikkatli baktım Snapchatta bariz bir şekilde farklı bir yazı tipi var herhalde Xiaomi yine bozdu birşeyleri

Son düzenleme:

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..

China Beta'da da durum böyle mi? Yoksa bu durum eu kaynaklı mı? 21.1.28 kullanan arkadaşla rica etsem bir deneme yapabilirler mi? Eğer China Beta'da bu sorun yoksa hemen bugün geçeceğim...
Tekrar bir düzeltme yapma gereği duydum bu sorunu sadece Snapchatte gördüm.Başta YouTube ve Spotify da da vardı onlarda düzelme oldu(magiskten modül yükledim birden çok kez yeniden başlattım) isterseniz romu bir deneyin.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
An itibarıyla kurmuş bulunuyorum. Kesinlikle ilk deneyimim Eu'dan iyi olduğu. Kullanan arkadaşlara sorularım şu;
- Kontrol panelindeki "Data Plan" kısmını ayarlayamıyorum. Operatörünüz desteklemiyor yazıyor. Bunu nasıl çözümleyebiliriz?
- Daha önce ki bütün kayıtlı Wi-Fi ağlarım silinmiş. Onları nasıl geri getirebilirim? (İlk kez başıma geliyor bu yıllardır)

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
An itibarıyla kurmuş bulunuyorum. Kesinlikle ilk deneyimim Eu'dan iyi olduğu. Kullanan arkadaşlara sorularım şu;
- Kontrol panelindeki "Data Plan" kısmını ayarlayamıyorum. Operatörünüz desteklemiyor yazıyor. Bunu nasıl çözümleyebiliriz?
- Daha önce ki bütün kayıtlı Wi-Fi ağlarım silinmiş. Onları nasıl geri getirebilirim? (İlk kez başıma geliyor bu yıllardır)
1- O tıkladığınız ayar operatörle iletişime geçip internet kalan bilgini telefonda göstermeye yarıyor ama Türkiye'deki hiçbir operatörün bu konuda anlaşması yok. Elle kendiniz ayarlamanız lazım.

2- Telefon sıfırlandığı için kayıtlı ağlar da sıfırlanır. Mi Hesabına kayıtlı ise ayarlardan Mi Hesabına girip senkronizasyon yapın. Düzelir eğer kayıtlı ise.

Üst Alt