MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

• Konbuyu başlatan MUR55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 320
  • Görüntüleme 45K

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
sagar gapps dene.işte link: rom yüklerken sonunda format data yı unutma
a11 çin betada bende çalışmıştı.
teşekkürler bu attığınız çalıştı

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Rom 21.1.28 olarak güncellendi

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Wipe işlemini anlatır mısınız ? Neleri silmek gerekiyor. Birde gereksiz uygulamaları adb den kaldırsak problem olurmu ? Veya tavsiye ettiğiniz bir yöntem varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani Wipe yaparken neleri silmemiz gerekiyor ? Normal custom romlardaki gibimi ? 4 wipe

Son düzenleme:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..

China Beta'da da durum böyle mi? Yoksa bu durum eu kaynaklı mı? 21.1.28 kullanan arkadaşla rica etsem bir deneme yapabilirler mi? Eğer China Beta'da bu sorun yoksa hemen bugün geçeceğim...

Son düzenleme:

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Wipe işlemini anlatır mısınız ? Neleri silmek gerekiyor. Birde gereksiz uygulamaları adb den kaldırsak problem olurmu ? Veya tavsiye ettiğiniz bir yöntem varmı ?

Yani Wipe yaparken neleri silmemiz gerekiyor ? Normal custom romlardaki gibimi ? 4 wipe
4 wipe evet gereksiz uygulamaları silme zaten rehberde anlattım hocam terminal kullanarak silmemeniz gerektiğini de not düşmüştüm.

Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..

China Beta'da da durum böyle mi? Yoksa bu durum eu kaynaklı mı? 21.1.28 kullanan arkadaşla rica etsem bir deneme yapabilirler mi? Eğer China Beta'da bu sorun yoksa hemen bugün geçeceğim...
Şuan 21.1.20 kullanıyorum dediğiniz sorun tahminimce eu'nun Chinadan farklı olarak kullandığı yazı tipinden kaynaklıdır.Akşama doğru 28 e güncelleme gibi bir düşüncem var eğer guncellersem tekrar bilgilendirme yaparım.

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
21.1.26 sürümü kurulu bu son sürümde aman aman geçilmesi gerek dediğiniz özellik varmıdır yoksa uğraşmayacağım şimdiden tesşekkürler

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
4 wipe evet gereksiz uygulamaları silme zaten rehberde anlattım hocam terminal kullanarak silmemeniz gerektiğini de not düşmüştüm.

Şuan 21.1.20 kullanıyorum dediğiniz sorun tahminimce eu'nun Chinadan farklı olarak kullandığı yazı tipinden kaynaklıdır.Akşama doğru 28 e güncelleme gibi bir düşüncem var eğer guncellersem tekrar bilgilendirme yaparım.
Hocam güncellerseniz bu bilgiyi paylaşır mısınız? Eğer China Beta'da sorun yoksa direk ona geçeceğim çünkü.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
21.1.26 sürümü kurulu bu son sürümde aman aman geçilmesi gerek dediğiniz özellik varmıdır yoksa uğraşmayacağım şimdiden tesşekkürler
Ek özellik yok gibi duruyor hocam.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular