- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
OkDm'den cihaz bilgilerimi attım hocam bi bakabilir misiniz
OkDm'den cihaz bilgilerimi attım hocam bi bakabilir misiniz
Dİğerlerini de kurdunuz mu ?Hocam riru modülünü kurdum kurulum tamamlandı dedi yeniden başlattım ama uygulama olarak anasayfama gelmedi
Hocam riru modülünü kurdum kurulum tamamlandı dedi yeniden başlattım ama uygulama olarak anasayfama gelmedi
Bazen lsposed kısayolu da atmıyor o zaman da apk kurup devam ediyordukLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Üstteki linkte verdiğim konumdaki işlemi uygulayın. 12.5, 13 sürümlerde sorunsuz çalışıyor. Bu arada ufak bir ekleme yapmak istedim, güncel sürümde riru eklentisi masa üstüne kısayol atmıyor.
Bir de magiskin son sürümünde riru ya gerek kalmadı. Sadece lsposed zygisk olan kurulsa yeterliÜstteki kurulumda atıyor.
CustoMiui yada MIUI Performans gibi Lsposed eklentileri, haricen riru eklentisini kurmanızı isteyebiliyor. Eğer istemezse kurulmadan devam edilebilir tabii ki.Bir de magiskin son sürümünde riru ya gerek kalmadı. Sadece lposed zygisk olan kurulsa yeterli
Ana sayfada olmayan ne? Ne yüklediniz?Hocam note 8 pro 12.5.8 kullanıyorum modül olarak magiskte okey ama anasayfada yok sadece