- Adım
- İzzet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 0
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler. Yanlış bir şey yapmamak adına teyit etmek istiyorum, bu çözümü tam olarak nasıl uyguluyoruz? PDC'de hata aldığım kısma geldiğimde diag portu açıp cihaza shell'den bağlanmış oluyorum ve PDC'yi açtığımda cihazı seçerken hata alıyorum. Tam bu anda başlıktaki bat dosyasını çalıştırdığımda hiç bir şey olmuyor. Sanırım yanlış noktada uyguluyorum, başlıkta hata aldığınız ana geldiğinizde bunu çalıştırın dediği için böyle yaptım. Benim gibi karıştıranlar olabilir. Tam olarak hangi aşamada uygulayacağız bu yöntemi, sadece eski yöntemdeki gibi engineer'in modu aktif edip telefonu bilgisayara bağladıktan sonra shell'den bağlanıp diag portu açmaya girmeden falan direk telefon açıkken mi çalıştıracağız bat dosyasını? Ben böyle algıladım ama teyit edebilir misiniz. Çalıştıralacak bat dosyası efs falan gibi şeyler içerdiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum, çokta anlamıyorum bu işlerden ama efs ile uğraşmanın sakat olduğunu düşünüyorum sadece, o yüzden hata yapmak istemiyorum.Rehber - OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir
Son zamanlarda pek çok arkadaşımız Volte açarken PDC hatası ile karşılaşmakta. QMI connection not ready, pease use USB driver version 1.00.32 or later and fix the connection before usin PDC tool. Hatayı alanların arasında ben de varım. 7T Pro cihazıma gelen güncelleme ile Volte/VoWifi devre...forum.miuiturkiye.net
Burada Zenex Hocam Tarafından Çözüm Paylaşıldı.