Rehber Android 10'a Geçiş

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
EU mi v11 stabil yüklüydü ve pitchblack recovery vardı , dün akşam güncelleme gelince güncelleme sonrası pitchblack recovery yazısında takılı kaldı ve hiç girmedi. root yoktu bu arada. Magisk v20 yapınca sorunsuz kuruldu android 10.

Hocam ilk sayfada yazdıklarımın hepsi doğrudur denenmiştir ve siz aksini iddia ediyorsunuz ben dahada birşey demiyorum iyi günler.

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Hocam bu eu stabil de ve beta da portre neden çalışmıyor acaba ya romu daha sıfır kurdum, hiç bir şey kurulu degil gcam filan ama yeşil ekran sorunu var yok mu Bir çözümü stok kamera icin

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam ilk sayfada yazdıklarımın hepsi doğrudur denenmiştir ve siz aksini iddia ediyorsunuz ben dahada birşey demiyorum iyi günler.
Hocam aksini iddiaa ettigim yok , su anda kurdum kullaniyorum elinize saglik. Ama siz bu rehberi ilk actiginizda magisk v20 diye belirtmemistiniz. Benim yasadigim hatadan sonra duzelttiniz yazinizi. Siz de bunu anlayin lutfen. Yaklasik 5 senedir rom root vs islerle ugrasiyorum ve sürümlerin ne kadar onemli oldugunu biliyorum. 20 mb lik magisk root dosyasinda 19.4 fastboot ta birakirken , 20.0 islemi tamamliyor. Kolay gelsin. Konuyu Magisk v20 olarak guncellediginiz icin tesekkurler benim gibi baskalari da sorun yasamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu eu stabil de ve beta da portre neden çalışmıyor acaba ya romu daha sıfır kurdum, hiç bir şey kurulu degil gcam filan ama yeşil ekran sorunu var yok mu Bir çözümü stok kamera icin
Yüksek ihtimalle magisk den dolayi potre kamerasi yesil.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Hocam aksini iddiaa ettigim yok , su anda kurdum kullaniyorum elinize saglik. Ama siz bu rehberi ilk actiginizda magisk v20 diye belirtmemistiniz. Benim yasadigim hatadan sonra duzelttiniz yazinizi. Siz de bunu anlayin lutfen. Yaklasik 5 senedir rom root vs islerle ugrasiyorum ve sürümlerin ne kadar onemli oldugunu biliyorum. 20 mb lik magisk root dosyasinda 19.4 fastboot ta birakirken , 20.0 islemi tamamliyor. Kolay gelsin. Konuyu Magisk v20 olarak guncellediginiz icin tesekkurler benim gibi baskalari da sorun yasamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimalle magisk den dolayi potre kamerasi yesil.

Şimdi şuanda Reiwa hocamda stabil romdan ve pitchblacktan geçiş yaptı android 10'a hiç bir sorun yaşamadan ilaveten madem bu işleri biliyorsunuz o halde hala 19.4 kurmak nasıl oluyor ve nereden çıkıyor? Ben hiç bir ibare koymadım ki herkes bilir en güncel olan magiskin kurulucağını

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Şimdi şuanda Reiwa hocamda stabil romdan ve pitchblacktan geçiş yaptı android 10'a hiç bir sorun yaşamadan ilaveten madem bu işleri biliyorsunuz o halde hala 19.4 kurmak nasıl oluyor ve nereden çıkıyor? Ben hiç bir ibare koymadım ki herkes bilir en güncel olan magiskin kurulucağını
Tamam hocam haklisiniz , kusura bakmayin sizin de zamaninizi aldim

99Hasan99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
99Hasan99
Cihazım
Mi8se
Konular
0
Evet arkadaşlar çözümü bulduk sırasıyla bu işlemleri yaptığınız an herkes android 10'a geçiş yapacaktır.

Not: Cihazınızda hali hazırda Twrp 1227 kurulu olmalıdır.
1.Çözüm
1- Cihazınızı twrp modunda açınız
2- Wipeden format dataya girip gelen ekrana yes deyiniz
3- Tekrar wipeye geliniz advandec wipeden system,data,cache,dalvik seçip sürüyü sağa kaydırınız
4- Reboota gelip reboot recovery yapınız
5- Cihazı pcye bağlayınız Son güncel android 10 romunu, modem dosyasını, linkde verdiğim twrpyi ve magisk root v20.0 dosyasını telefonun hafızasına atınız
6- İnstalle girip ilk önce romu daha sonra modem dosyasını en sonda root dosyasını flashlayınız ve en son installden, install imageyi seçip twrpyi flashladıkdan sonra system reboot yapınız

Hayırlı olsun...

2.Çözüm
1- Hali hazırda v9.10.10 sürümünde ise cihazınız pitchblack twrpsini kurunuz

2- Twrpyi kurdukdan sonra en son çıkan v9.10.24 eu beta romunu aynı güncelleme yapar gibi yükle bölümünden direkt kurunuz

3- Modem dosyasını ve magisk v20.0 dosyalarını yükle kısmından flashlayınız

4- Ve son olarak en son çıkan ve linkini konuda verdiğim twrpyi Yükle-İmaj dosyası yükleye gelerek flashlayınız

5- Sistemi yeniden başlatınız hayırlı olsun

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android 10 Twrp

Magisk v20.0

Modem Dosyası

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Hocam Pitchblack TWRP'sini nereden bulacağız?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
mi room çıkardığı anda pitchblack ile geçeceğim kullanan varsa ne farklılık var yada hata varmı yazabilirmi?

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
hocam miui 11 yüklü şu an pcye bağlamadan indirip atsam olur mu