- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Arkadaşlar merhaba,
Artık Android 10'a geçireceğim telefonu, biraz araştırdım ve sorunsuz bir geçiş yapabileceğime karar verdim.
Sadece sizlerden bir fikir istiyorum, Xiaomi buluta Ana Ekran yedeklemeyi, Uygulamaları, Kişileri, Arama Kayıtlarını vs. yedekledim. Şimdi tek tıkla şu an kurulu uygulamaları da kurabileceğim bir olay varsa temiz kurulum düşündüğümden daha kolay olacağını düşünüyorum... Yardım ve bilgilerinizi bekliyorum.
Geçiş yaptığınız/yapacağınız tüm romlara altını çizdiğim kısmı yüklemeyin, donma kasma sorunu yaşarsınız...
Diğer - Muhtelif yedekleme metodları
Değerli Arkadaşlar, amacım komple bir yedekleme rehberi hazırlamaktı... ama sonra bundan vazgeçtim ve bu konuda herkesin çorba'da tuzu olsun istedim ve soruyorum sizlere.... hangi işlemi yaparken, neyi nasıl yedekliyorsunuz? Konu altına detaylı yedekleme yöntemlerini paylaşanların mesaj...
forum.miuiturkiye.net
Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması
Sadece root yetkisi olan cihazlarda çalışır Malum bazı cihazlarda Titanium Backup 'tan yedek alınca sorunsuz yedek alırken geri yüklerken uygulamalar yükleniyor fakat bir çoğu çalışmıyor. Migrate de ise yedeği tam alıyor fakat sorunlu uygulamalar hiç geri gelmiyor yani yüklenmiyor. Eğer böyle...
forum.miuiturkiye.net