- Adım
- kemal
- Cihazım
- samsung
- Konular
- 0
arkadaşlar mi8se android 10 için modem ve sensör sorunu çözüldümü bilgisi olan varmı?
En son çıkan eu betadayım,malesefarkadaşlar mi8se android 10 için modem ve sensör sorunu çözüldümü bilgisi olan varmı?
fatih hocam su an android 9 mi 11 11,0,3,0, kurulu ama twpr yok hangi twpr sürümünü kurmaya calıştıysam kurulmuyor twpr acmıyor feesboot atıyor allah rızası için bi yardımHocam bizzat denendi onaylandı yani nasıl olur bu
fatih hocam su an android 9 mi 11 11,0,3,0, kurulu ama twpr yok hangi twpr sürümünü kurmaya calıştıysam kurulmuyor twpr acmıyor feesboot atıyor allah rızası için bi yardım
Fast boot atma sorunu / Fastboot Kalma Sorunu-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Telefondaki tüm bilgiler silinecektir.
İhtiyaçlar,
Mi 8 se çin romu chine V9.5.11.0.OEBCNFA
Reiwa Twrp Tool
Adb Driver
ARKADAŞLAR BAŞKA SÜRÜM ROM VE TWRP İLE DENEMEYİNİZ.
AŞAĞIDAKİ SÜRÜM İLE YAPACAKSINIZ.
chine V9.5.11.0.OEBCNFALinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklerken mi flash ile yüklenmesi gerekli fastboot modun da clear all ( clear all and lock seçmeyin kesinlikle ) seçili olarak geçiş yapılması gereklidir.
Costum roma geçmek için ise , Reiwa Tooldan 1102 twrp kurup geçe bilirsiniz , Format data yapılmalıdır ve çıkan uyarıya yes yazdıktan sonra tüm sistem silinecektir.Daha sonra wipe ve restart recovery yaptık dan sonra istediğiniz roma geçe bilirsiniz ,
Fastboot sorunundan bu şekilde de kurtula bilirsiniz
tesekür ederim hocam ama nasıl yaptıysam defalarca denerken by trobzonlu hocamın eski bir sürümüyle actım sorun çözüldü kalıcı olması içinde magistik te kurdum simdi sıra android 10 romuna geldi bakalım tesekür edrimYazılanlar doğrultusunda tüm adımları düzgün uyguladığınızda fastboot sorunundan kurtulabilirsiniz.
Merhaba
Sensör ve yeşil ekran sorununu nasıl çözerim?
Android 10 masik 9.5 te denedi çalışıyor sorunsuz wifi kopması yakınlık sensor hatası bulunmuyor artık rahat rahat kullanabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yeşil ekran sorunu çözüldü. Lakin sensörler de problem devam ediyor. jiroskop ve ekran döndürmede sorunlar mevcutTeşekkürler. Açıkçası ben burada ki yönergeleri okuyarak kurulum yaptım. Pek anladığım konular değil. İlgili dosyayı da yine aynı şekilde twrp uzerinden mi kurmam gerek? Zahmet olmazsa kurulumda izlenecek adımları sıralama şansınız var mı?
Sanırım romu tekrar flaşlayamak sorununuzu çözecektir.Teşekkürler. Açıkçası ben burada ki yönergeleri okuyarak kurulum yaptım. Pek anladığım konular değil. İlgili dosyayı da yine aynı şekilde twrp uzerinden mi kurmam gerek? Zahmet olmazsa kurulumda izlenecek adımları sıralama şansınız var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeşil ekran sorunu çözüldü. Lakin sensörler de problem devam ediyor. jiroskop ve ekran döndürmede sorunlar mevcut