Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Asıl hocam tam tersi diğer telefonlarda magisk gerekiyor bizde farklı bir işlem ile root olmadan yapılabiliyor. Konunun ilk mesajının twrp bölümünü okur iseniz anlarsınız

Kastettiğiniz kısım burası mı hocam?

• TWRP ana ekrana geldikten sonra Mount'a basın ve data,system,cache,vendor,nvdata ve MicroSD card seçin eğer Sd kartınız yok ise sıkıntı yok onu seçmeyebilirsiniz.
  • TWRP ana ekrana geldikten Advance seçeneğine basın File Manager'a girin. Aşağı inerek system_root / system / klasöründe en alttaki recovery_fromboot.p dosyasını siliyoruz. Burada sakın Reboot Now yapmayın. Advanced'e geri dönüyoruz, Close AVB2.0 seçiyoruz ve sağa doğru hızlıca kaydırıyoruz. Şimdi System Reboot edebilirsiniz.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Link atabilir misiniz. Telegram da bulamadım
Konusu baya önce açılmıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hakankocatepe hocam root'suz niye kullanmak istiyorsunuz?

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Alınıtıladığım mesajın üzerinde bir başka arkadaş fastboot ile custom romlar da yükleyebileceğini belirttiği için uyarı yapma gereği hissettim hocam.

Ayrıca Genpa, Ouno ve Evofone'da yetkili hesap mevcut hocam. Yani mi hesabınızla kullandığınız cihazları ve yapılan işlemleri görüntüleyebilirler. Dolayısı ile bootloader kilidini kapatsanız dahi cihazınızı inceleyen teknisyen eğer hesap kontrolü de yaparsa kilidin daha açılmış olduğunu anlayacaktır. O kadar işinin arasında bu ek kontrolü yapar mı, zannetmiyorum ama yine de bilginiz olsun :)
Hocam pardon,Heralde bu laf bana :) Eu derken EEA'dan bahsediyordum Avrupa stabil romdan, Xiaomi.eu diye bir custom rom olduğunu bilmiyordum :) Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Hocam pardon,Heralde bu laf bana :) Eu derken EEA'dan bahsediyordum Avrupa stabil romdan, Xiaomi.eu diye bir custom rom olduğunu bilmiyordum :) Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın
xiaomi.eu süper bir rom da işte bizim cihaza destekleri yok :/

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
xiaomi.eu süper bir rom da işte bizim cihaza destekleri yok :/
1 kere vermişler ama yüklerken android 10 olduğumuz için cihaz brick olur muhtemelen. Öncelikle fastboot ile 9'a dönüş yapıp sonra yüklemek gerekiyor sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni baktım onu da kaldırmışlar

hesapmesap

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hesap
Cihazım
mesap
Konular
0
Arkadaşlar DİKKAT edin. Twrp Android 10 da yükleniyor. Ancak Twrp üzerinden Android 9 a geçerseniz, cihazınız HARD BRİCK OLUYOR bakın brick demiyorum. HARD BRİCK. Muhtemelen twrp üzerinden room yüklemelemelerinde böyle bir sorun var dikkat edelim.
Not : Tecrübeyle sabittir. :)
Hocam ben Fox recovery denerken Brick ettim bile.. :/ EDL mode mudur nedir siyah ekran kaldı sadece led yanıyor, hiçbir başka mode a geçmiyor üst ses+ power ile PC 5 saniyeliğine MTK DEVICE gibi bir isimde görüyor o kadar.
Yalnız parasıyla bile MI Yetkili Hesabı bulamıyorum iptal edildi diyorlar doğru mu? TR garantili cihazı açtırmak da istemiyorum getir açalım diyor servisler

Üst Alt