Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Evet herşeyi aynen yaptım. Sorunda çıkmadı herşey tek seferde oldu zaten. Done dedi en sonda flaşlayınca. Reboot deddim bi baktım çevirip çevirip twrp de açılıyo telefon kapatıyorum gene aynı. Sonrada tekrar açılınca bende supersu ya girip en alttaki unroot u flaşladım. Açıldı tel. . . Ama root cheker yükledim root denedim. . Kırmızı yandı. Root yok cihazda yazdı. .
Bilmiyorum hocam. Bu sorunun çözümünü kera706 hocam bilir anca. Bir de mesajlarinizin hepsini büyük harf ile yazmaz iseniz daha güzel olacak :)

Son düzenleme:

tansu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Tansu
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
EVET HERŞEYİ AYNEN YAPTIM. SORUNDA ÇIKMADI HERŞEY TEK SEFERDE OLDU ZATEN. DONE DEDİ EN SONDA FLAŞLAYINCA. REBOOT DEDDİM Bİ BAKTIM ÇEVİRİP ÇEVİRİP TWRP DE AÇILIYO TELEFON KAPATIYORUM GENE AYNI. SONRADA TEKRAR AÇILINCA BENDE SUPERSU YA GİRİP EN ALTTAKİ UNROOT U FLAŞLADIM. AÇILDI TEL... AMA ROOT CHEKER YÜKLEDİM ROOT DENEDİM.. KIRMIZI YANDI. ROOT YOK CİHAZDA YAZDI..
Twrp üzerinden magisk kururken magisk romun boot - nu patç ediyor. Lakin romun kendi bootunu backup ediyor ve kendi dosyasında saklıyor. Magisk başarısız kurulduğu zaman sisteme gitmek olmaz. En iyi halde bootlop alınacak. Ona göre önceden magisk uninstaller dosyasını önceden sd karta atmak lazım ki, böyle durumlarda istifade edilsin.
Ya da kendi sürümünüzün boot.img klasörünü yine önceden sd karta atmak ve böyle durumlarda istifade etmek . Lakin boot ile oynamak tehlikeli. Yanlış sürümden ve yanlış yere flaşlamak telefonu direk hard brick ediyor.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam bu mtk driver'ı yükledim fakat, masaüstüne bir kaç dosya çıkardı? Aşağıdaki gibi bunları mı kurmam gerekli acaba?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam bu mtk driver'ı yükledim fakat, masaüstüne bir kaç dosya çıkardı? Aşağıdaki gibi bunları mı kurmam gerekli acaba?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam Endonezya deodex'e zaten var root

brhtn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hhhhj
Cihazım
Note8 pro
Konular
0
hocam ilk konudaki android 10 için TWRP başlığındaki twrp linki çalışmıyor. Tekrar yükler misiniz?

brhtn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hhhhj
Cihazım
Note8 pro
Konular
0
hocam aynen sizin gibi telefondan açınca geldi evet. Ama pc'den tıkladığımda ''dosya sahibinin çöp kutusunda'' diye bir hata geliyor.
teşekkürler hocam..

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
muhammed540 kera706 hocam twrp ilk giris ekraninda boyle bir sey cikti ne secmem gerekiyor yardimci olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• 20200502_140258.jpg
    20200502_140258.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 17
Üst Alt