- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 55
Bundada devam nvram olayı wifideki
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözeceğim??Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar güncelledim telefonu, sd olarak görüntü devam ediyordu, verileri sildim bu uyarıyı verdi.. Netflixi silip tekrar yükledim hala bu hatayı veriyor, çözüm nedir??
Hocam güncellemeyi twrp üzerinden yükleyin. Ardından magisk yükleyin. Tekrar Root'lu olur telefonunuzArkadaşlar merhaba, cihazım android 10 emui 11.0.1 sürümünde rootlu ama güncelleyiciden bugün bu sürümün güncellemesini aldım yüklememde bir sakınca var mı root erişimim gider mi? bir de telefon rootlanınca sistem güncellemesi otomatik gelmiyor diye biliyordum öyle değil miydi?
Ota yolu ile güncelleme veya twrp üzerinden resmi kararlı rom yükleme sonrası twrp ve root gidecektir. Yeniden twrp ve root kurmanız gerekir.Arkadaşlar merhaba, cihazım android 10 emui 11.0.1 sürümünde rootlu ama güncelleyiciden bugün bu sürümün güncellemesini aldım yüklememde bir sakınca var mı root erişimim gider mi? bir de telefon rootlanınca sistem güncellemesi otomatik gelmiyor diye biliyordum öyle değil miydi?
Henüz paylaşılmadı. Xiaomi paylaşınca buraya da eklenecektir.Flashlayarak yükleme yapmak istiyorum fakat linki bulamadım ?
Arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına getirdim düzeldi şuan full hd oldu, şimdi de başka bir problemim var sistem başlatıcısında uygulama çekmecesi ayarları mevcut değil.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar güncelledim telefonu, sd olarak görüntü devam ediyordu, verileri sildim bu uyarıyı verdi.. Netflixi silip tekrar yükledim hala bu hatayı veriyor, çözüm nedir??