Fabrika ayarlarına döndürmek gerekirmiAndroid 10 oluyor netflix hd uyumluluk soeunu giderildi yaziyor bende olmadı ama sende olabilir karanlik mod uygulamalara entegre edilmiş gördüğüm kadariyla klavye ve bazi uygulamalar değişmiş baska bi özellik goremedim
Eğer şimdi Android 10 iseniz gerekmez ama Android 9'da iseniz sürüm yükseleceği için rom'u yukledikten sonra format atmanız iyi olurFabrika ayarlarına döndürmek gerekirmi
Malesef dediklerinizi uyguladım ama işe yaramadı drminfoda sizin l1 mi görünüyor cihazim yurtdışı redmi yazisi dikey sanırım çin modeli birde güncelleme sonrasi sürüm resimdeki gibi
Android 9 benim yedekleme aldım sıkıntı olmayacaksa sıfırlayayımEğer şimdi Android 10 iseniz gerekmez ama Android 9'da iseniz sürüm yükseleceği için rom'u yukledikten sonra format atmanız iyi olur
Hocam tam bilmiyorum ama magisk ile root'layinca ve magisk hide edince HD izlenebiliyor. Eğer root atılmaz ise bootloader kilidini kapatmak gerekiyorEvet L1 şu an. Çin modeli olmasıyla alakalı bir şey diyemem. Paylaştığınız fotoğrafta bir sorun göremedim.
Ekleme yapayım, şu son bir ayda sürekli rom değiştirdim. Global ve Endonezya romlarda kimi zaman Android 10 kurduktan sonra L3 sertifikasında kaldı telefon. Sebebini bilemiyorum dediğim yöntem de bazen işe yaradı bazen yaramadı.
Akşama EU Rom kurmayı düşünüyorum o yüzden sertifikayı çok önemsemiyorum ben.
Ayrıca, forumda konusu vardı, bazı arkadaşlarda da Android 10 güncellemesi sonrası L1 sertifikası alamamıştı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı olmaz hocam. İlk önce cihazınızı android 10 yapın daha sonra sıfırlayıp yedeklerinizi yükleyinAndroid 9 benim yedekleme aldım sıkıntı olmayacaksa sıfırlayayım
Eywallah hocam teşekkür ederim bilgilerin içinSıkıntı olmaz hocam. İlk önce cihazınızı android 10 yapın daha sonra sıfırlayıp yedeklerinizi yükleyin
Sizce en iyi rom hangisi hocam Endonezya ya geçtim ben bende de l1 gelmedi eu da sorun kalkar mı acaba geçsemEvet L1 şu an. Çin modeli olmasıyla alakalı bir şey diyemem. Paylaştığınız fotoğrafta bir sorun göremedim.
Ekleme yapayım, şu son bir ayda sürekli rom değiştirdim. Global ve Endonezya romlarda kimi zaman Android 10 kurduktan sonra L3 sertifikasında kaldı telefon. Sebebini bilemiyorum dediğim yöntem de bazen işe yaradı bazen yaramadı.
Akşama EU Rom kurmayı düşünüyorum o yüzden sertifikayı çok önemsemiyorum ben.
Ayrıca, forumda konusu vardı, bazı arkadaşlarda da Android 10 güncellemesi sonrası L1 sertifikası alamamıştı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi