1 hafta sonra basliyor hemen olmuyor defalarca kamerani ac kapat reset atmadan düzelmiyor..Şuan bende yüklü ve dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım
Telefonu kapatmadan mobil verinizin baglanti turunu 3 gye alin sonra 4 gye alin duzeliyor. Vok sorunlu bir rom ve bunun aciklamasini dahi yapmadan kararlı beta olduğunu belirtmeden yayınlamaktan kaynakli sorunların hepsiArkadaşlar merhaba burdan android 10 indirdim kurdum global sürümü fakat mobil veride sıkıntı yaşıyorum mobil veriye geçince internetim çekmiyor telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sadece arka kamerayi koruması için alacaksanız kamera koruyucu alınUltra ince kılıf var mı tavsiye edeceğiniz note8pro için cihazın arkasını kamerasını korusa yeter
Hocam geri çektiler miui 12 ile beraber gelicekmişÇok şükür android 10 otaya gelecek.
Gelmez hocam, inancım kalmadı.Hocam geri çektiler miui 12 ile beraber gelicekmişGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim deGelmez hocam, inancım kalmadı.
Hocam geri çektiler miui 12 ile beraber gelicekmişGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir