Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 471
  • Görüntüleme 58K

Mrtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Lenovo
Konular
0
Bekliyorum bakalım hocam, biraz daha bekleyeyim olmadı bu şekilde yüklerim. Bir de acaba bende miui 11.0.6.0 kararlı mevcut. Sonrasında herhangi bir güncelleme geldi mi?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bekliyorum bakalım hocam, biraz daha bekleyeyim olmadı bu şekilde yüklerim. Bir de acaba bende miui 11.0.6.0 kararlı mevcut. Sonrasında herhangi bir güncelleme geldi mi?
Bu güncelleme haricinde bir güncelleme gelmedi hocam 11.0.6 sürümünden sonra direk android 10 geldi

Mrtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Lenovo
Konular
0
Bu güncelleme haricinde bir güncelleme gelmedi hocam 11.0.6 sürümünden sonra direk android 10 geldi
Çok teşekkürler hocam, bu guncellemeden sonra genel performansta düşüş hissettim de acaba belki düzeltme yapmışlardır diye düşündüm.

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Unuttular galiba bu modeli artık önceki modellerde ayda bir güvenlik güncellemesi gelirdi 3 aydır bu telefonu kullanıyorum bi android 10 güncellemesi geldi onu da zaten manuel elle kurdum

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Unuttular galiba bu modeli artık önceki modellerde ayda bir güvenlik güncellemesi gelirdi 3 aydır bu telefonu kullanıyorum bi android 10 güncellemesi geldi onu da zaten manuel elle kurdum
MIUI 12 çalışmaları başlandığı için romlar gelmiyor hocam.

mami2018

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mami
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ben bu romu 1 aydır kullanıyorum ama başka rom yükleyemiyorum.Sistem güncelleme üç çizgi ve en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyor bir veya iki dk bekleyin ve ardından tekrar deneyin diyor bugünde miui 12 eu rom u yüklemeye çalıştım onuda yüklemiyor güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyor.Neden olabilir acaba bu konuyu bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmi?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Arkadaşlar merhaba ben bu romu 1 aydır kullanıyorum ama başka rom yükleyemiyorum.Sistem güncelleme üç çizgi ve en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyor bir veya iki dk bekleyin ve ardından tekrar deneyin diyor bugünde miui 12 eu rom u yüklemeye çalıştım onuda yüklemiyor güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyor.Neden olabilir acaba bu konuyu bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmi?
Merhaba hocam, şuan son sürüm kullanıyorsunuz. Henüz güncelleyici üzerinden MIUI 12'e geçiş yapamazsınız. Bootloader kilidiniz açık ise TWRP ile yükleme yapmalısınız. Ayrıca EU rom ekibi Redmi Note 8 Pro için güncelleme desteğini kesti.

mami2018

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mami
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Cevap için teşekkür ederim.Ama bugün indirdiğim eu dosyasında mi8pro yazıyor hatta tam adını yazim :xiaomi.eu.Multi_Mİ8PRO_2.04.30_v12-10 (bu konularda acemiyim yanlış ta düşünüyor olabilirim)

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Cevap için teşekkür ederim.Ama bugün indirdiğim eu dosyasında mi8pro yazıyor hatta tam adını yazim :xiaomi.eu.Multi_Mİ8PRO_2.04.30_v12-10 (bu konularda acemiyim yanlış ta düşünüyor olabilirim)
Mi 8 Pro başka bir cihaz hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt