Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 471
  • Görüntüleme 58K

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhabalar , Endonezya sürümüne mi flash ile geçtim sizce en sağlıklı kli olan hangisi
Mi Flash ile kurulum en sağlıklı yöntemdir hocam.

ceykikan066

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Mi Flash ile kurulum en sağlıklı yöntemdir hocam.
Teşekkür ederim

ceykikan066

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Merhabalar global 11.06 dan Endonezya sürümüne geçtim.bunu yüklersem telefon zarar görür mü

Mustifali679

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
herkese iyi forumlar benim telefonum imei repair işlemi yapılmış twrp yüklü rootlu değil şuanki sürüm 11.0.6 PGGMIXM yani andoid pie
aşağıda forumda bulduğum rom u twrp üzerinden install desem yada güncelleyici de güncelleme paketi seçerek yüklesem imei kaybolur mu ? ya da bu iki yöntemden sizler hangisini yapmamı önerirsiniz? son olarak bu rom u yükledikten sonra temiz bir kurulum olması için imei de kaybetmeden ne yapmam lazım ?
hard reset ? twrp üzerinden wipe ? şimdiden teşekkürler

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
herkese iyi forumlar benim telefonum imei repair işlemi yapılmış twrp yüklü rootlu değil şuanki sürüm 11.0.6 PGGMIXM yani andoid pie
aşağıda forumda bulduğum rom u twrp üzerinden install desem yada güncelleyici de güncelleme paketi seçerek yüklesem imei kaybolur mu ? ya da bu iki yöntemden sizler hangisini yapmamı önerirsiniz? son olarak bu rom u yükledikten sonra temiz bir kurulum olması için imei de kaybetmeden ne yapmam lazım ?
Merhaba hocam, sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanarak bütün sorularınızın cevabını bulabilirsiniz hi~~

Mustifali679

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Merhaba hocam, sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanarak bütün sorularınızın cevabını bulabilirsiniz hi~~
teşekkür ederim hocam iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu rom u twrp üzerinden kurdum ancak sistem başlatıcı sürekli olarak duruyor hatası aldım. daha önce karşılaşan yada çözümünü bilen var mı ?

teşekkür ederim hocam iyi forumlar

bu rom u twrp üzerinden kurdum ancak sistem başlatıcı sürekli olarak duruyor hatası aldım. daha önce karşılaşan yada çözümünü bilen var mı ?
sorunu şöyle çözdüm uygulamaları yönet>>sistem başlatıcı>> güncellemeleri kaldır dedim
android 10 da uygulama çekmecesi ile başlatma var mı??

Son düzenleme:

esasolanbu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdurrahman
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
0
O kullandigin romun kıymetini bil bulasma attigin roma onu kurdum telefon çöpe döndü eskiye de donemiyorum bir ton tantanasi var miuib12 bekliyirum5 mecburen

Üst Alt