- Adım
- Abdurrahman
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 3
Hocam merhaba sırayla cevaplayayım,Merhaba, tüm sayfaları okudum ama tam düşündüğüm cevapları alamadım,
Global ile endonezya romları arasında bariz farklar nelerdir endonezyaya geçen ne için geçiyor ve geçtiğinde o bölgeye özel ne gibi davranışları var reklamlar yada başka şeyler olarak?
Benim için önemli bi özellik olan çağrı kayıt özelliği endonezyada varmış ama global miui11 android 10 için cevabını göremedim.
Sürekli rom kurup format atan biri değilim, belli ki otadan gelmeyecek bi süre daha, ama şu kayıt özelliği için endonezya romunu indiricem sanırım,
Tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
-Global ile Endonezya arasındaki en bariz fark, Endonezyada Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulamasının olması. Haliyle Çağrı kayıt özelliği de Endonezya ROM ile gelmiş oluyor. Onun dışında çok bariz bir fark olmasa da kendi açımdan şarjım bir tık daha iyi Endonezyada.
-Rom kurulduktan sonra bölge olarak zaten Türkiye seçiyorsunuz, Endonezyaya ait herhangi bir uygulama veya reklamla karşılaşmıyorsunuz.
-MIUI 11 Android 10 Global'de çağrı kayıt özelliği yok.
- Buradaki linkten yükleme talimatlarını takip edebilirsiniz(BL kilidi sakın kapatmayın yükleme yaparken). Veya CMD ile yükleme yapmak isterseniz buraya bakın.