Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 471
  • Görüntüleme 58K

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Merhaba, tüm sayfaları okudum ama tam düşündüğüm cevapları alamadım,
Global ile endonezya romları arasında bariz farklar nelerdir endonezyaya geçen ne için geçiyor ve geçtiğinde o bölgeye özel ne gibi davranışları var reklamlar yada başka şeyler olarak?
Benim için önemli bi özellik olan çağrı kayıt özelliği endonezyada varmış ama global miui11 android 10 için cevabını göremedim.
Sürekli rom kurup format atan biri değilim, belli ki otadan gelmeyecek bi süre daha, ama şu kayıt özelliği için endonezya romunu indiricem sanırım,
Tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Hocam merhaba sırayla cevaplayayım,
-Global ile Endonezya arasındaki en bariz fark, Endonezyada Xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulamasının olması. Haliyle Çağrı kayıt özelliği de Endonezya ROM ile gelmiş oluyor. Onun dışında çok bariz bir fark olmasa da kendi açımdan şarjım bir tık daha iyi Endonezyada.
-Rom kurulduktan sonra bölge olarak zaten Türkiye seçiyorsunuz, Endonezyaya ait herhangi bir uygulama veya reklamla karşılaşmıyorsunuz.
-MIUI 11 Android 10 Global'de çağrı kayıt özelliği yok.

- Buradaki linkten yükleme talimatlarını takip edebilirsiniz(BL kilidi sakın kapatmayın yükleme yaparken). Veya CMD ile yükleme yapmak isterseniz buraya bakın.

Saruhandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Saruhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Biz bu romları yüklediğimizde telefonumuz garanti dışı kalıyor mu acaba? Bu gidişle telefona güncelleme grlmeyecek gibi duruyor bu yüzden kendim yüklemek istiyorum.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Biz bu romları yüklediğimizde telefonumuz garanti dışı kalıyor mu acaba? Bu gidişle telefona güncelleme grlmeyecek gibi duruyor bu yüzden kendim yüklemek istiyorum.
Bootloader kilidiniz kapalı olduğu sürece cihazınız garantisi dışı kalmaz hocam.

Saruhandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Saruhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Bootloader kilidiniz kapalı olduğu sürece cihazınız garantisi dışı kalmaz hocam.
Recovery ile telefona gösterip kurarsam herhangi bir sıkıntı olmuyor yani öyle mi? Birde boatloader kilidi açılıp kapanabilen birşey mi yani tekrar kapattıgımda sıkıntı olmuyor mu? Çok fazla anlamıyorum bu telefon yazılım muhabbetlerinden de

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Recovery ile telefona gösterip kurarsam herhangi bir sıkıntı olmuyor yani öyle mi? Birde boatloader kilidi açılıp kapanabilen birşey mi yani tekrar kapattıgımda sıkıntı olmuyor mu? Çok fazla anlamıyorum bu telefon yazılım muhabbetlerinden de

Hocam bootloader açmadan recovery yükleyemezsiniz. O yüzden şuan sizin durumunuzda yapabileceğiniz yükleme 2. Tür olan güncelleyici üzerinden güncelleme.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

hberkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
1
Herkese merhaba ben OTA dan beklemekten sıkıldım ancak indirme konusunda da kaygılarım var OTA dan yapan arkadaşların reset attıklarını öğrendim telefona çünkü belli hatalar aliyorlarmis öneriniz nedir ? Reset atmamak için bekliyorum OTA yi sizce hatasız kurmak mümkün müdür not olarak hindistan romunu kullanıyorum

jenas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Herkese merhaba ben OTA dan beklemekten sıkıldım ancak indirme konusunda da kaygılarım var OTA dan yapan arkadaşların reset attıklarını öğrendim telefona çünkü belli hatalar aliyorlarmis öneriniz nedir ? Reset atmamak için bekliyorum OTA yi sizce hatasız kurmak mümkün müdür not olarak hindistan romunu kullanıyorum
Bu ay içinde otadan gelecek deniyor ama hiç ümidim yok. Bekleyebilirsiniz. Ya da güncelleyiciden güncelleyip Hard reset yapabilirsiniz.
Ben memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

hberkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
1
Bu ay içinde otadan gelecek deniyor ama hiç ümidim yok. Bekleyebilirsiniz. Ya da güncelleyiciden güncelleyip Hard reset yapabilirsiniz.
Ben memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkürler hard reset atmak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim galiba. Xiaomi nin 2019 daki orta segmentteki en iyi telefonuna yaptığı bu muameleyi anlayamıyorum ...

yavuzcvdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
2
Recovery dosyasını indirdim fakat güncelleyici üzerinde hiç bir şey seçemiyorum paketi seçmem için bir alan yok sadece bende mi böyle yoksa genel olarak o kısım kaldırıldı mı?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Recovery dosyasını indirdim fakat güncelleyici üzerinde hiç bir şey seçemiyorum paketi seçmem için bir alan yok sadece bende mi böyle yoksa genel olarak o kısım kaldırıldı mı?
MIUI 11 logosuna 10 kez tıklarsanız gelecektir hocam.

Üst Alt