Özellikle bu stabil sürümü çok iyiydi hocam. Genelde Custom Rom larda belirli bir süre geçtikten sonra Rom şişmeye başlıyor takılmalar hatalar vs oluşuyor ama bunda o tür problemlere pek rastlamadım. Eu romda belirli bir zamandan sonra takılma ve bildirim panelinde bildirim simgesi gözükmesine rağmen bildirimin geldiği uygulamaya girince bildirim yok gibi sorun yaşıyordum MiRoom da yaşamadım.Miroom dan millet nasıl memnun kalıyor anlamadım
Hocam peki format data yaptınız mı?merhaba
11.0.8.0 versiyonunu söylediğiniz şekilde 4 wipe ile yaptım ancak mn pym ekranında kaldı. sonsuzluk işareti yaklaşık 15-20 dakikadır dönüyor. ne yapmam gerekiyor
şimdi format data/yes yaparak deniyorum bakalım sonuç ne olacak. sonucu sizlerle de paylaşacağımHocam peki format data yaptınız mı?
Format data/yes yapınca oldu ancak telefon rusça açıldı.şimdi format data/yes yaparak deniyorum bakalım sonuç ne olacak. sonucu sizlerle de paylaşacağım
Hocam ayarlardan dili değiştirebilirsiniz.şimdi format data/yes yaparak deniyorum bakalım sonuç ne olacak. sonucu sizlerle de paylaşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format data/yes yapınca oldu ancak telefon rusça açıldı.
Yok o şekilde değil. ilk telefon açılırken kurulum öncesi bir siyah ekran geldi. ekranda rusça şunlar yazıyordu. ( Cihaz Kilitli - Cihazı Etkinleştir - Kablosuz Bağlantı Ayarları), Kabosuz bağlantı yapıp mi hesabını etkinleştirdim. ondan sonra telefonun asıl ekranı açıldı. orada ayarlardan Türkçe yapabildimHocam ayarlardan dili değiştirebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamamdır o zaman hocam bir sıkıntı yok ilk dil seçiminde sorun olmuş çözmüşsünüz. Hadi hayırlı olsun...Yok o şekilde değil. ilk telefon açılırken kurulum öncesi bir siyah ekran geldi. ekranda rusça şunlar yazıyordu. ( Cihaz Kilitli - Cihazı Etkinleştir - Kablosuz Bağlantı Ayarları), Kabosuz bağlantı yapıp mi hesabını etkinleştirdim. ondan sonra telefonun asıl ekranı açıldı. orada ayarlardan Türkçe yapabildim