- Adım
- ertan
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 2
Nerden girdim bu işlere. 15-20 yıl önce bilgisayarda format üstüne format farklı işletim sistemleri programlar vsvsvs anasını ağlatırdım bilgisayarın. Artık ne güzel kullanıyodum iphone 7 mi standart uysal bir kullanıcı olarak. Ama bir gün dedim ki "yeter artık". İçimdeki canavar çıktı. iPhone un beni kafeslemesinden nefret ettim eşime hediye ettim ve çaktım bi mi6. Sonra mi9t pro. Mutlu mesut gidiyorken kurtlanmalar başladı. Çağrı kaydetme işim için çok gerekli bi uygulama mi6da vardı ne güzel. Sırf onun için girdim dün 4-5 saat uğraştım android bilgim sıfır. Pc ve program falandan aşinalık var tabi ama androidle uğraşmamıtım. Telefon çöktü etti formatlar safeboot ta kalmalar twrpler falan derken bu konudaki romu yükledim. Rom süper bir iki küçük sıkıntı var ama problem değil. Çağrı kaydetmem de tamam. Ama işte uyandı bi kere içimdeki canavar çıkamıyorum forumdan
Bana şimdi söyleyin ne olur bootloaderi kapatıyım mı sorun olur mu sonra açılması falan kapatıyım defteri hayatıma devam edeyim yoksa işin sonu sakat Son olarak bu forumu kuran ve yöneten herkese, ilgiyle cevaplayan modlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Karşılaştığım her sorunun çözümünü buldum.
Bana şimdi söyleyin ne olur bootloaderi kapatıyım mı sorun olur mu sonra açılması falan kapatıyım defteri hayatıma devam edeyim yoksa işin sonu sakat Son olarak bu forumu kuran ve yöneten herkese, ilgiyle cevaplayan modlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Karşılaştığım her sorunun çözümünü buldum.