Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam ben Zip'i ne zaman telefon ile indirsem hata alıyorum. TWRP ile kurulum yaparken hep Zip file is corrupted hatası alıyorum bu yüzden sonrasında bilgisayardan indirip OTGye atmam gerekiyor her seferinde. Madem Zip dosyası bozuk OrangeFox'da hata verseydi ama o yüklermiş gibi yaptı fakat sistemi boot etmedi. Ardından zaten TWRP ile başladı recovery.

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Eu beta 20.1.2 benim için sorunsuz şuan K20 Pro. Ekran kilit delayı da geçmiş Netflix de yükleniyor. Şuan için en sorunsuz rom gibi geldi bana.

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Eu beta 20.1.2 benim için sorunsuz şuan K20 Pro. Ekran kilit delayı da geçmiş Netflix de yükleniyor. Şuan için en sorunsuz rom gibi geldi bana.
birdaha düşün hocam WhatsApp açıkken yada Facebook karanlık modu açın kapayın sonrasında ben sorumlu değilim :D klavyeye kadar bozuluyor maalesef cihaz restart edene kadar düzelmiyor şuan miui pro almaya uğraşıyorum en iyisi o maalesef ücretli

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Pil durumu nasıl hocam yorumlarınızı bekliyoruz.

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
birdaha düşün hocam WhatsApp açıkken yada Facebook karanlık modu açın kapayın sonrasında ben sorumlu değilim :D klavyeye kadar bozuluyor maalesef cihaz restart edene kadar düzelmiyor şuan miui pro almaya uğraşıyorum en iyisi o maalesef ücretli
Karanlık mod hiç kullanmıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil durumu nasıl hocam yorumlarınızı bekliyoruz.
Şuan için bir şey diyemem biliyorsunuz miui11 2-3 güne oturan bir rom temiz kurulum yaptım çünkü.

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Benim l1 görünmesine rağmen Netflix te hiç birşey izleyemiyorum siyah ekran kalıyor ses var görüntü yok yaşayan var mı ?

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Şuan son eu beta romda ortalama 7 saat aldım ekran süresi oyun da var içerisinde. Komple wi-fi. 2-3 güne kalibrasyon oturduğu zaman mobil veri kullanımını da paylaşırım.

Üst Alt