Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Sabahtan beri rom değiştiriyorum eu ların beta stabilleri dahil. Şimdi eea sürüme geçyorum bir daha da değiştirmemek üzerine. Hepsinde sıkıntı var bu nedir böylr ya

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
K20 pro yükleyen varmı bugün çıkan sürümü

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
K20 pro yükleyen varmı bugün çıkan sürümü
Şuan kullanıyorum mi 9t proda geri dönüş sağlıyorum eea kurucam bir daha da kurcalamıcam hocam baş ağrıtıyor stabillik yok

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar bu romda twrp hata veriyor mu tüm global Android Q da twrp hata veriyor hiçbirine twrp kuramıyorum hep twrpden yeniden başlatılıyor Kuran var mı v11.0.5.0 versiyona twrp sorunu var mı
Ben dün OrangeFox'dan v11.0.5.0 kurdum sonra yeniden başlattım fakat başlamadı TWRP'ye attı. OrangeFox silinmiş yerine TWRP kurmuş. Ardından yeniden kurayım dedim bu sefer zip dosyası bozuk dedi hata aldım TWRP'den. Ardından Zip dosyasını yeniden indirdim, önce Wipe Data, Cache, Dalvik, System, Vendor yaptım sonrasında Reboot Recovery yaptım bir de Format Data yaptım ardından Zip dosyamı USB Otg'ye yeniden atıp kurulum gerçekleştirdim, bir de TWRP gitmesin diye Magisk 19.4 Flashladım. Yeni magisk flaslamayın bu arada sıkıntılar varmış. En sonunda sorunsuz boot oldu cihaz ve temiz kurulumla birlikte baya harika oldu, sıkıntısız.

axxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zagor
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
12
Selam ,
Nasıl becermişler bilmiyorum ama bu son beta da L3 hortlamış...

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Şuan kullanıyorum mi 9t proda geri dönüş sağlıyorum eea kurucam bir daha da kurcalamıcam hocam baş ağrıtıyor stabillik yok
Tşk hocam ben 9.12.12 kullanıyorum yeni sürümler çıktı ama bu sürüm çok iyi geldiği için güncelleme yapmadım bugün çıkanı denicem bakalım tekrar tsk

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Ben dün OrangeFox'dan v11.0.5.0 kurdum sonra yeniden başlattım fakat başlamadı TWRP'ye attı. OrangeFox silinmiş yerine TWRP kurmuş. Ardından yeniden kurayım dedim bu sefer zip dosyası bozuk dedi hata aldım TWRP'den. Ardından Zip dosyasını yeniden indirdim, önce Wipe Data, Cache, Dalvik, System, Vendor yaptım sonrasında Reboot Recovery yaptım bir de Format Data yaptım ardından Zip dosyamı USB Otg'ye yeniden atıp kurulum gerçekleştirdim, bir de TWRP gitmesin diye Magisk 19.4 Flashladım. Yeni magisk flaslamayın bu arada sıkıntılar varmış. En sonunda sorunsuz boot oldu cihaz ve temiz kurulumla birlikte baya harika oldu, sıkıntısız.
zip bozuk ve orangefox uyarı vermemiş mi o zaman orange fox ile kurmak daha sıkıntılı siz şuanda hangi twrp sürümü ve magisk sürümü kurdunuz bende onlarla deneyeyim

tallhunter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
mi8 se
Konular
30
Ben twrp ile kurulum yaptığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Ben twrp ile kurulum yaptığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
Eu twrp 3.3.1 sabitledi kendi kuruyor Bi hata değil ama romda 2 haftadır buglar var özellikle dark mod açıp kapayınca tüm uygulamaları siyah, yapıyor ama maf ediyor bozuyor hepsini klavye zaten dark theme ama Bi daha yapıyor bozuyor cihaz yeniden başlayınca düzeliyor sanırım evo x falan kurcam bu gidişle miui sapitti

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Eu twrp 3.3.1 sabitledi kendi kuruyor Bi hata değil ama romda 2 haftadır buglar var özellikle dark mod açıp kapayınca tüm uygulamaları siyah, yapıyor ama maf ediyor bozuyor hepsini klavye zaten dark theme ama Bi daha yapıyor bozuyor cihaz yeniden başlayınca düzeliyor sanırım evo x falan kurcam bu gidişle miui sapitti
o zamn hindistan globale devam

Üst Alt