Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

muratayozen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
Power tuşunu basılı tutun cihaz reset atsın ses kısma + power tuşuna basılı tutarak fastboot moduna alın.
Her yolu denedim fakat herhangi bir etki söz konusu değil daha önce bu durum oldu fakat cihaz kendi kendine açıldı artık tuş kombinasyonlarıyla açmaya çalışırken twrp modunda kalmış sanırım o ekran gelmisti.

Sabertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sadi
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
guncelleme sonrasi root gitti. Tekrar nasil yukleyebilirim rootu?

Hamzaercantuylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Xiaomi k20 pro
Konular
0
Sizin sorununuz rom ile alakalı değil, umarım fiziksel olarak ekranda birşey yoktur.
Twrpye girmeye çalışınca da bu ekran mı geliyor?
hiçbir şekilde cihaza müdahale edemiyorum twrp ekranıda gelmiyor pcye bağlandığım zamanda cihazı göremiyorum hiç anlamadım gerçekten 1 aylık cihaz sıfır aldım jelatinini kendim söktüm bootloader kilidini açıp 1 hafta bekleyip üzerine rom attım sorunsuz kullanıyordum. Fiziksel herhangi bir darbe dahi almadı bırakın kısa mesafeden düşmesini falan. sıfır cihaz nasıl böyle bir donanım arızası veriyor akıl alır gibi değil.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
hiçbir şekilde cihaza müdahale edemiyorum twrp ekranıda gelmiyor pcye bağlandığım zamanda cihazı göremiyorum hiç anlamadım gerçekten 1 aylık cihaz sıfır aldım jelatinini kendim söktüm bootloader kilidini açıp 1 hafta bekleyip üzerine rom attım sorunsuz kullanıyordum. Fiziksel herhangi bir darbe dahi almadı bırakın kısa mesafeden düşmesini falan. sıfır cihaz nasıl böyle bir donanım arızası veriyor akıl alır gibi değil.

Siz şimdi telefonu usb ile pcye bağlayın. Sonra power tuşuna basılı tutun. Bakın bakalım pcye bağlanma sesi geliyor mu ve ekranda değişiklik olacak mı, arkasından da aynı işlemi fastboot mod ve twrp moda girmek için yapın.
Ses geliyorsa ama ekran degismiyorsa geçmiş olsun donanimsaldir.
Elektronik şans işi...

Hamzaercantuylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Xiaomi k20 pro
Konular
0
Siz şimdi telefonu usb ile pcye bağlayın. Sonra power tuşuna basılı tutun. Bakın bakalım pcye bağlanma sesi geliyor mu ve ekranda değişiklik olacak mı, arkasından da aynı işlemi fastboot mod ve twrp moda girmek için yapın.
Ses geliyorsa ama ekran degismiyorsa geçmiş olsun donanimsaldir.
Elektronik şans işi...
Durum aynı bir değişiklik yok sorun hangi donanım elemanında peki sizce? ve tamir olurmu olursa kim ilgilenebilir ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazılımsal çözümleri denemeden donanımsal demek çok güçtür. 2 cihaz var sanırsam, biri Hamzaercantuylu sizin diğeri muratayozen sizin. Eğer cihazlar fastboot a dahi girmiyorlarsa son seçecek söküp edl ye almak ve yetkili hesapla rom atmaktır.

muhammetfdn93

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
9.9.26 sürümünde twrpye atma ve galeriye girme sorunları var mı deneyen oldu mu?

Hamzaercantuylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Xiaomi k20 pro
Konular
0
Yazılımsal çözümleri denemeden donanımsal demek çok güçtür. 2 cihaz var sanırsam, biri Hamzaercantuylu sizin diğeri muratayozen sizin. Eğer cihazlar fastboot a dahi girmiyorlarsa son seçecek söküp edl ye almak ve yetkili hesapla rom atmaktır.
Tek cihaz var arkadaşımın hesabıyla konuyu ben açtım. Bu sorunu halledebilecek bir servis var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek