- Adım
- Muharrem
- Cihazım
- K20Pro
- Konular
- 0
Bilgisayar olmadan yükleyebilir miyiz ? Paket seçme bölümünden ?
Twrp yukluyse evetBilgisayar olmadan yükleyebilir miyiz ? Paket seçme bölümünden ?
sadece orada değil, görsel olarakta sıkıntıları mevcut. ayrıca bir çok modulde problem var...Ya arkadaş bütün Android 10 romlarda Kameradan Galeriye geçiş sıkıntısı mı var.. bu Romda da var kafayı yiyecem ya.. Kamera uygulamasındaki fotoğraf göster kısmında foto gösterilmiyiyor dili İngilizce yapmadıkça
Aynı romu bende kurdum ma Boyle bşey olmamıştı.. By.TRabZonLu™ hocamın belki bilgisi vardır..Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden beri yani aşağı yukarı 12 saattir bu şekilde. Konu hakkında bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden beri yani aşağı yukarı 12 saattir bu şekilde. Konu hakkında bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Power tuşunu basılı tutun cihaz reset atsın ses kısma + power tuşuna basılı tutarak fastboot moduna alın.Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden beri yani aşağı yukarı 12 saattir bu şekilde. Konu hakkında bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.