Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları
Dostum hangi sürümdesin , bende de sendeki twrp var. Ben EEA 10.3.4.0 dayım . Eu beta 9.10.31 e geçeceğim son araştırmaları yapıyorum . Sen hangi adımda sıkıntı yaşadım
Arkadaşlar , bizim telefonun başlığındaki tek tuş twrp yi yükledim (3.3.15 olan , android pie destekli yazıyor )
Cihazim android 9 tabanlı EEA kararlı rom.
Hatta bu twrp ile efs yedeğini falan bile aldım .
Yani android 9 üzerinde sıkıntısız kullanıyorum ...
Şimdi eu beta 9.10.31 e geçeceğim ,
Rom dosyası zaten var onda sıkıntı yok ama ben bu cihazı u magisk 19.3 ile mi yoksa 20.0 ile mi rootlayayim.
Bir de benim sahip olduğum twrp sürümü ile eu 9.10.31 yüklemede sıkıntı yasamam değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum hangi sürümdesin , bende de sendeki twrp var. Ben EEA 10.3.4.0 dayım . Eu beta 9.10.31 e geçeceğim son araştırmaları yapıyorum . Sen hangi adımda sıkıntı yaşadım
hocam bende EEA 10.3.4.0 dayım. twrp wipe yaptıktan sonra rom yükleme bölümünde sıkıntı yaşadım. Twrp 3.3.1-15 den 19 olana geçiyim dedim twrp kurdu ama fastboot ekranında kaldım. Nasıl yapıcam tekrar eea 10.3.4 ü flashladım bakalım nolacak