Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
hocam bende EEA 10.3.4.0 dayım. twrp wipe yaptıktan sonra rom yükleme bölümünde sıkıntı yaşadım. Twrp 3.3.1-15 den 19 olana geçiyim dedim twrp kurdu ama fastboot ekranında kaldım. Nasıl yapıcam tekrar eea 10.3.4 ü flashladım bakalım nolacak
Kardeşim eea iyi değil mi bende şuan ona geçmeyi düşünüyorum twrp gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum otadan güncellemesini alsın yolumuza bakalım isitorum sen niçin uğraşıyorsun kaç kere brickten döndüm bence ugrasma

cenk5885

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Meslek
Yönetici
Konular
10
Kardeşim eea iyi değil mi bende şuan ona geçmeyi düşünüyorum twrp gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum otadan güncellemesini alsın yolumuza bakalım isitorum sen niçin uğraşıyorsun kaç kere brickten döndüm bence ugrasma
aynen haklısın hocam bu rom gayet stabil uğraşmayı bıraktım şuan brick edeceğiz telefonu durduk yere en iyisi otadan güncelleme almak.

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
O zaman ben de dokunmuyorum. Oyunlarda daha akıcı olabileceğini düşünmüştüm

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
O zaman ben de dokunmuyorum. Oyunlarda daha akıcı olabileceğini düşünmüştüm
Bana göre farkı yok şuan global eea kurdum 10.3.4 bana, daha, iyi geldi hatta, baya baya iyi bazı uygulamasında Google olması işime geldi

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
5
Hocam anlıyorum mıuı10 da bu sorun zaten mevcut. o yüzden mıuı11 'a geçerseniz sorun yaşamazsınız. twrp'yi de güncelleyin..
hocam aynı sorun bende de var.. EU 10.3.16stable Yüklüydü telefonumda, EU son sürüm 11.0.2 stableye geçmek istedim TWRP 3.15 yüklü k20 pro cihazımda lakin telefon açılıp kapandıktan sonra TWRPYE ATIYOR.. DİSABLE DM NEDİR NASIL YÜKLENİR.. ÇÖZÜMÜ ONU YÜKLEMEK MİDİR

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
hocam aynı sorun bende de var.. EU 10.3.16stable Yüklüydü telefonumda, EU son sürüm 11.0.2 stableye geçmek istedim TWRP 3.15 yüklü k20 pro cihazımda lakin telefon açılıp kapandıktan sonra TWRPYE ATIYOR.. DİSABLE DM NEDİR NASIL YÜKLENİR.. ÇÖZÜMÜ ONU YÜKLEMEK MİDİR
Bender bu sorun vardı şuan global eea ya gectim otadan bekliycem ama bu dada sensörler sknti yarattı persist imaj dosyasını yüklemek gereki ek maalesef hep Bi sorun

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
5
Bender bu sorun vardı şuan global eea ya gectim otadan bekliycem ama bu dada sensörler sknti yarattı persist imaj dosyasını yüklemek gereki ek maalesef hep Bi sorun
peki android 9 u tekrar yüklesem eski romu bi sıkıntı olur mu acep kıracam telefonu az kaldı sinirden

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
peki android 9 u tekrar yüklesem eski romu bi sıkıntı olur mu acep kıracam telefonu az kaldı sinirden
Ben fastboot rom olarak, yükledim sorunyok tek sorun şuan kilit ekranında cihazı kaldırınca ekran açılmıyor yani persist imaj dosyası, atmam gerekecek

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
Revos var forumda kur hocam stabil temiz bir MIUI 11

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhabalar

mi 9t pro alacağım bende fakat sormak istediğim birşey var. Çağrı kaydı benim için çok önemli, telefonda google'ın kendi arama app'ini koymuşlar. Onda çağrı kaydı alınmıyor. Eu rom veya dediğiniz romda Miui'nin stock arama uygulaması varmı? Çağrı kaydı sadece stock app'da alınabiliyor.

Üst Alt