Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Eu stabil 11.

Merhabalar stabil Eu11.0.7 çıktığında yüklemiştim,1 haftadır kullanıyordum dün gece bu fix dosyasını gördüm yükledim ve telefon maalesef açılmadı fastboot ekranına attı devamlı, recovery den cache Data wipe bile yaptım yine açılmadı romu 0 dan yüklemek zorunda kaldım bilgi vermek açısından yazıyorum yukleyenler yinede dikkatli olsun derim ^~^
Twrpden birşey kurarken Mounttan gerekli yerleri secmezseniz bootlop olur system vendor firmware data cache bunlar mounttwn bağlı olursa fazla sorun yaşamazsınız umarım bunu dikkate alırsinız birdaki sefere genelde bundanxdolayi böyle fastboot sorunları oluyor

safsansar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zeki
Cihazım
Lg g4
Konular
0
Twrpden birşey kurarken Mounttan gerekli yerleri secmezseniz bootlop olur system vendor firmware data cache bunlar mounttwn bağlı olursa fazla sorun yaşamazsınız umarım bunu dikkate alırsinız birdaki sefere genelde bundanxdolayi böyle fastboot sorunları oluyor
Twrp içinde herhangi bir ayar yapmadım, yapılıyorsa da bilmiyordum kullandığınız doğru ayarları yazarmisiniz en azından bir dahaki rom yada bu tür dosyaları yüklerken bir sorun yasamayayim yani mount bölümüne yazdığınız gibi tik koyayım o zaman tavsiyenizle bilgilendirme için sağolun...(bu arada telegram bölümünde ki zımba siniz galiba çok faalsiniz orada) sizseniz eğer saygılar...

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Twrp içinde herhangi bir ayar yapmadım, yapılıyorsa da bilmiyordum kullandığınız doğru ayarları yazarmisiniz en azından bir dahaki rom yada bu tür dosyaları yüklerken bir sorun yasamayayim yani mount bölümüne yazdığınız gibi tik koyayım o zaman tavsiyenizle bilgilendirme için sağolun...(bu arada telegram bölümünde ki zımba siniz galiba çok faalsiniz orada) sizseniz eğer saygılar...
Evet orada 7 24 faaliyet halindeyim

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
İyi bir sürümse artık Miui 10'da durmak istemiyorum ama belli ki iyi bir sürüm değil yoksa adam akıllı changelog koyarlardı oraya şunlar şunlar düzeltildi diye. Yükleyip bataryadan pişman olacağımı düşünüyorum bu yüzden şu anlık siz değerli kullanıcıların yorumlarıyla yetineceğiz arkadaşlar. Cihazımı güncel tutmak istiyorum fakat Miui 11 çöplüğü ile değil.. %25 daha az giden batarya, %10 uygulamalardaki yavaşlık, en az %30-40 arayüz hatalarındaki artışlar ve daha nice olumsuzluklar..
Şu an güncel olarak hangi romu kullanıyorsunuz hocam

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Önemsiz bir konu fakat canımı sıkıyordu. Sayenizde halloldu, teşekkürler..
Hocam bunu flashladıktan sonra Google Play de sertifika sorunu yaşadınız mı?
konusunda belirttiğim sorunu yaşıyorum. Eu 1.7 kurunca sorun yok ama bu covered kurunca Mi 9t Pro oluyor ama bu seferde MiuiMix romundaki gibi cortluyor google play sertifikası. Sizde şu an sorun varmı?

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
klavye altındaki boşluk bendede oldu. nasıl düzeltiyoruz net bir çözüm bulamadım

Son düzenleme:
Üst Alt