Magisk olan versiyonu kurmadım hocam. Diğeri sorunsuz kuruldu ve çalışıyoryeniden romu kurduktan sonra tekrar youtube vanced yüklemeye çalışacagım yanlıs yapmamak adına izlememe gereken yolu söylermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Magiskden modül ekledikten sonra bu şekil oldu modülleri kaldırdım romu tekrar flasladim ama yine bu şekil uyarı veriyor format data yapmak istemiyorum çünkü 2 saat ancak uygulama ve yedeklerin inmesi ile uğraştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Play hizmetler hatasını apkmiror sitesinden play service APK si indirerek çözdüm, ama hala magisk üzerinden YouTube vanced yükleyemiyorum hatta Dolby atmos da yüklenmiyor sürekli play hizmetler hatasi veriyor
Bug mevcut yeni güncelleme ile düzeltilirhersey güzel yalnız whatsap uygulamasını cıft yapmam lazım cft yapıyor uygulamayı açınca bir kere reset atıyor sonra baslangıcda hata var diyor klon uygulamsını tekrar yukleyemezmiyim acil cvb olursa sevınrım herseyi sıfırladım yada cozümü varmıdır
Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba , burdaki twrp ile https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-k20-mi-9t-twrp-3-3-1-0916-tek-tus-yukleme-araci.56731/Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Elinize emeğinize sağlık...Merhaba arkadaşlar , Mi 9T ve Redmi K20 Android Q (10) Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
%100 Türkçedir.
İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0916 Tek Tuş Yükleme Aracı
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Ekran Görüntüleri:
Eklenecek.
Bilinen Hatalar:
MIUI11 ilk rom.
Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.
İndirme Bağlantısı Haftalık:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdilik çözümü en son betayi yukleyip whatsapi klonlayip kurulumu yaptım onun üstüne 11 betayi yükledimBug mevcut yeni güncelleme ile düzeltilir