Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

mehmetnecmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İyi
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Murat ve By.TRabZonLu™ çok teşekkürler, tekrar deneyeceğim, sağolun,‍♂️

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ikı gündür uğraşıyorum aynı sorun bende de var
konuda verilen twrp indirip kurdum
romu indirdim resimdeki yönergeyi takip ettim
sonuc unlocked ekranını kapanıp açılıyor duruyor
deli olacağım
aynı yontemle 10.3.15 stabil romu kuruyorum problemsiz acılıyor

RecSpeed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
#Su
Cihazım
MiNote10
Meslek
#Firmware
Konular
1
Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Deneme denemediğim yol kalmadı. Belirtilmeyen bi durum var :). Bu muiu 11 yüklemek için başta fastboot eu firmware olan 9.6.20 olanı yükleyeceksin. davinci_images_9.6.20_20190620.0000.00_9.0_cn_eaf0551cb0 Mi flash ile bunu yükle daha sonra. Twrp den bu yazılımı yükle. %100 çözüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muiu 11 9.6.20 firmware sine inşa edilmiş o yüzden sorunsuz yüklemek için başta bunu yüklemek gerek 9.6.20.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Deneme denemediğim yol kalmadı. Belirtilmeyen bi durum var :). Bu muiu 11 yüklemek için başta fastboot eu firmware olan 9.6.20 olanı yükleyeceksin. davinci_images_9.6.20_20190620.0000.00_9.0_cn_eaf0551cb0 Mi flash ile bunu yükle daha sonra. Twrp den bu yazılımı yükle. %100 çözüm.

Muiu 11 9.6.20 firmware sine inşa edilmiş o yüzden sorunsuz yüklemek için başta bunu yüklemek gerek 9.6.20.

Deneyeceğim hocam teşekürler

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Miui11 e geçtim format data ile. Şu an Vakıfbank mobil uygulama açılmıyor. Ziraat te sıkıntı yok. Acaba android q ya uyumsuz mu.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19

Hocam yükledim telefon acıldı ancak twrp yuklenmedi sonra yukledim 9.9.26 yı flaşladım telefon acılmadı olmadı nerde eksik yükledim bilmiyorum 10.3.15 e döndüm 11 tam olarak oturuna kadar beklemek lazım cünki anladığım kadarı ile tam uyumlu twrp henüz yol az beklemek lazım

Son düzenleme:

Elektrician

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
deli olacağım
deli olacağım
Peki twrp menüsü tekrar açılıyor mu.? Muhtemelen twrp uçuyordur tekrar yuklediginiz de twrp yi cihaz açılır...

aliozaltun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
MI 9T
Meslek
Lojistisyen
Konular
1
Miui11 e geçtim format data ile. Şu an Vakıfbank mobil uygulama açılmıyor. Ziraat te sıkıntı yok. Acaba android q ya uyumsuz mu.
Bende sorunsuz çalışıyor hocam. Mi cloud backup ile geri yükleme yaptıysanız silin ve play store'dan tekrar indirin.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Peki twrp menüsü tekrar açılıyor mu.? Muhtemelen twrp uçuyordur tekrar yuklediginiz de twrp yi cihaz açılır...
Evet twrp içmiyor değişiyor mesajla kırmızı twrp ile de kurdum o değişti 09.... Twrp ye dönüştü ne yaptıysam unlock ekranını geçmedim ya döndü kaldı veya reset atıp durdu yükleme yapan arkadaşlar twrp ve rom linkini gönderirler ise onların yolunda gidip deneyeceğim

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Aynen. Ben de kact tane twrp yuklediysem olmadı. Hep geri eski twrp e dönüştü
0916 olan tvrp. Tek tuşla yükleme aracını kullanarak yapmıştım. Hatta o klasörün içinde ki twrp sıkıp davinci 3.3.1.4 olan yeni sürümü yükledim. Yükledi yeni halini. Sonra rom yükleyip reboot recory yeptigim zaman yine ski haline dönüyor.

Üst Alt