- Adım
- İyi
- Cihazım
- Mi 5s Plus
- Konular
- 0
Murat ve By.TRabZonLu™ çok teşekkürler, tekrar deneyeceğim, sağolun,
Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, m9t cihazımda eu stabil kurulu, beta da miui 11'i görünce hevesle indirdim twrp üzerinden önce wipe yaptım romu kurdum açılış ekranı sürekli gelip gelip gidiyordu cihaz açılmadı sonuç olarak. Sonra twrp ye geri dönüp format data yaptım yeniden eu beta yı kurmayı denedim ve sonuç yine aynı. Baktım çare yok son güncel eu stabil romu yükledim cihaz açıldı. Ne yapmam gerekirdi neyi yanlış yapmış olabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Deneme denemediğim yol kalmadı. Belirtilmeyen bi durum var . Bu muiu 11 yüklemek için başta fastboot eu firmware olan 9.6.20 olanı yükleyeceksin. davinci_images_9.6.20_20190620.0000.00_9.0_cn_eaf0551cb0 Mi flash ileLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu yükle daha sonra. Twrp den bu yazılımı yükle. %100 çözüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muiu 11 9.6.20 firmware sine inşa edilmiş o yüzden sorunsuz yüklemek için baştaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu yüklemek gerek 9.6.20.
Deneme denemediğim yol kalmadı. Belirtilmeyen bi durum var . Bu muiu 11 yüklemek için başta fastboot eu firmware olan 9.6.20 olanı yükleyeceksin. davinci_images_9.6.20_20190620.0000.00_9.0_cn_eaf0551cb0 Mi flash ileLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu yükle daha sonra. Twrp den bu yazılımı yükle. %100 çözüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muiu 11 9.6.20 firmware sine inşa edilmiş o yüzden sorunsuz yüklemek için baştaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu yüklemek gerek 9.6.20.
Ikı gündür uğraşıyorum aynı sorun bende de var
konuda verilen twrp indirip kurdum
romu indirdim resimdeki yönergeyi takip ettim
sonuc unlocked ekranını kapanıp açılıyor duruyor
deli olacağım
aynı yontemle 10.3.15 stabil romu kuruyorum problemsiz acılıyor
Peki twrp menüsü tekrar açılıyor mu.? Muhtemelen twrp uçuyordur tekrar yuklediginiz de twrp yi cihaz açılır...Ikı gündür uğraşıyorum aynı sorun bende de var
konuda verilen twrp indirip kurdum
romu indirdim resimdeki yönergeyi takip ettim
sonuc unlocked ekranını kapanıp açılıyor duruyor
deli olacağım
aynı yontemle 10.3.15 stabil romu kuruyorum problemsiz acılıyor
Bende sorunsuz çalışıyor hocam. Mi cloud backup ile geri yükleme yaptıysanız silin ve play store'dan tekrar indirin.Miui11 e geçtim format data ile. Şu an Vakıfbank mobil uygulama açılmıyor. Ziraat te sıkıntı yok. Acaba android q ya uyumsuz mu.
Evet twrp içmiyor değişiyor mesajla kırmızı twrp ile de kurdum o değişti 09.... Twrp ye dönüştü ne yaptıysam unlock ekranını geçmedim ya döndü kaldı veya reset atıp durdu yükleme yapan arkadaşlar twrp ve rom linkini gönderirler ise onların yolunda gidip deneyeceğimPeki twrp menüsü tekrar açılıyor mu.? Muhtemelen twrp uçuyordur tekrar yuklediginiz de twrp yi cihaz açılır...