- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Konu sabit.
hocam 13.1 de 108 mp telefonun dilini ingilizce olarak degistirdiginde calisiyordu ama 13.2 yi kurmadim guncellemeyle sorun cozulmustur sanirim ama kuran arkadaslar paylasirsa burada yardimci olurlar hepimize de108 mp çalışıyor mu ve super wallpaper var mı ?
an itibari ile kurdum fakat 108 mp yine aynı şekilde çalışıyor hocam o biraz sıkıntılı galiba.108 mp çalışıyor mu ve super wallpaper var mı ?
Ne gibi kasma oldu hocam ben yaşamadım hiç akıcı ve stabil geldi bana hangi programlarda bildirim hataları vardı ?Merhabalar, dün bu romu yükledim lakin bildirim hataları mevcut ayrıca kasmalar oluyor.. şuan gündelik kullanım için uygun olmadığı kanaatindeyim, yüklemeyi düşünen arkadaşlar sonraki güncellemeyi beklemelerini tavsiye ederim. Eu rom yükledim şuan gündelik kullanım olarak en uygun bu sanrim ,( 13.2 yüklemiştim)
Hocam miui 12 Android 10 rom görsellik olarak daha iyidir ama ihtiyacınız görsellik - değişiklik değilse bilememendonezya romundan buna gecilirmi fark var mı . birde ses kaydı varmı görüşmede
Ses kaydı varendonezya romundan buna gecilirmi fark var mı . birde ses kaydı varmı görüşmede