- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 10 Pro
- Meslek
- IT Engineer
- Konular
- 4
Hocam Nick Düğün Dernekten miSes kaydı var
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Nick Düğün Dernekten miSes kaydı var
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Epeydir kullanıyorum düğün dernek araklamış olabilirHocam Nick Düğün Dernekten mi
Sorun yaşamazsınız hocam Android cihazların kod adları vardır CC9 Pro / Mi Note10 / Mi Note 10 Pro bu cihazların kod adı tektir yani TucanaŞu an kullandığım Rom'dan buna geçerken bir sorun yaşar mıyım ? Forumda görüyoruz bazen romdam roma atlanmıyor bazıları sıkıntı çıkarıyor. Tucana nedir ?
trwp 33.1-1118 bununla romu kurabilirmiyim yoksa trwp yi yükseltmeliyim.
yükleme yaptım kamera 108 mp de kamera bağlanamadı hatası aldım nedenMevcut twrp ile deneyin ve linkte yer alan yöntem ile geçiş yapın,hata alırsanız twrp sürümünü değiştirirsiniz...
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Dili İngilizce yapınca çalışır. Dil değiştirmeden kullanabilmek için pro sekmesinden erişebilirsinizşimdi yükledim çalıştı fakat 108 mp kamera çalışmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yükleme yaptım kamera 108 mp de kamera bağlanamadı hatası aldım neden
şuan miui 12 custom romlarda olan genel bir sorun zannedersem ama yolwerin hocamin dedigi gibi dili ingilizce yaparsaniz yada yapmadan pro bölümüne girip secerseniz slklntl yasamazsinizşimdi yükledim çalıştı fakat 108 mp kamera çalışmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yükleme yaptım kamera 108 mp de kamera bağlanamadı hatası aldım neden