Rom [Android 10] Mi 9T / K20 Global Kararlı Rom V11.0.5.0 QFJMIXM İndirme Bağlantıları

cinlitelefoncu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
xiomi mi 9t
Konular
25
Telefonum resmi Türkiye garantili cihaz zamanında garantili olsun diye fazladan ödeme yapıp garantili aldım. Ufak tefek animasyon hataları nedeniyle güncelleme yüklemek istedim son güncellemeyi ota üstünde n kurdum. Şuan telefon 10 sene geriye gitti resmen takıla takıla kullanıyorum. Miui10 dan beri sürekli üstüne kurdum açıkcası temiz kurulum da yapmadım ama şimdide telefonu baştan kurmak istemiyorm yedek alamıyorum mi PC suite üstünden:(
Maalesef yapacak tek işlem temiz kurulum yapmak yoksa ne yaparsanız yapın düzelmiyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Maalesef yapacak tek işlem temiz kurulum yapmak yoksa ne yaparsanız yapın düzelmiyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki temiz kurulum yaptığımda kesin düzelir mi? Benimle aynı sorunu yapıp temiz kurulum ile düzelten varmı?

Diğer sorum 1.0.40 sürümüne nasıl geri dönerim

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Telefonum resmi Türkiye garantili cihaz zamanında garantili olsun diye fazladan ödeme yapıp garantili aldım. Ufak tefek animasyon hataları nedeniyle güncelleme yüklemek istedim son güncellemeyi ota üstünde n kurdum. Şuan telefon 10 sene geriye gitti resmen takıla takıla kullanıyorum. Miui10 dan beri sürekli üstüne kurdum açıkcası temiz kurulum da yapmadım ama şimdide telefonu baştan kurmak istemiyorm yedek alamıyorum mi PC suite üstünden:(
Turkiye garantili kayitli cihaz ise ayarlardan fabrika ayarlarina döndürebilirsiniz. Twrp yuklemenize gerek yok. Twrp icin bl kilidi acmaniz gerek ozaman da garanti dışı kalir. Once fabrika ayarlarına döndürün, guncelleme gelirse tekrar yapin, hala ayni sorun varsa garantiden servise gonderin kontrol etsinler

cihadonal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Chd
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, yeni gelen V11.0.5.0 QFJMIXM güncellemesini indirip, USB ile telefona yükleyip güncelledim. Fakat pil konusunda sorunlar yaşamaya başladım. Güncellemeyi tekrar kurmak istiyorum. Güncelleme ekranından "En son paketi indir" dediğim de "bir veya iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin" uyarısı alıyorum. İndirdiğim güncellemeyi tekrar telefona atıp yüklemeye çalıştığım zaman da bu kez hata alıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Ben sıfırladım telefonu ama yine kasılıyor maalesef app vault uygulamasından şüpheleniyorum kaldırdım güncelleme yi bakalım düzelecek mi

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum, sizde de ekranda bi şey açıkken örneğin video oyun vs. yukardan kaydırarak indirdiğimiz paneli genişlettikten sonra sağa sola kaydırırken bir kasma oluyor mu, her zaman olan bi şey değil nadiren gördüğüm bir animasyon hatası , bende özellikle vodafone yanımda uygulamasına girdiğimde anasayfada dediğim işlemi yapınca oluyor , var olup olmadığını yazarsanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama kasasını güncellendim ben de , haber kısmını falan kaldırabiliyoruz fakat burada bir kasma ya da fps düşüşü ben gözlemlemedim

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Bende kasma yok şuan bakalım tesadüfen farkettim bende

locka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ziya
Cihazım
mi 9t
Konular
1
merhaba benim mi 9t cihazım var güncelleme geldikçe indiriyorum hata veriyor ne yapmamı önerirsiniz

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1572964923647.jpg
    FB_IMG_1572964923647.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 35
Üst Alt