Rom [Android 10] Mi 9T / K20 Global Kararlı Rom V11.0.5.0 QFJMIXM İndirme Bağlantıları

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
hocam ilginç bir biçimde bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende olmadı şuan 1 gün geçti yükleme üzerinden ve sorunsuz gayet akıcı bir biçimde telefonu kullanabiliyorum
Bende de hic bir kasma problemi yok ve hic yasamadim yasayanlar telefonu sifirlarsa duzelir

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
hocam ilginç bir biçimde bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende olmadı şuan 1 gün geçti yükleme üzerinden ve sorunsuz gayet akıcı bir biçimde telefonu kullanabiliyorum
Ben çok pişmanım geri dönmek mümkün olsa hemen dönerim sadece ana ekran değil bütün uygulamalar takılarak çalışıyo.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Twrp yüklü değil sıfırlama dan başka bi yolu yokmu
Malesef bu tarz sorunlar cihaz önbellek dosyalari atık dosyalar vs.. sebebiyle temiz kurulum yapılamadığı durumlarda ortaya çıkar. Yapılabilecek tek olası çözüm temizlemek yada yeni kurulum yapmakdir. İmei islemi varsa cihaz uzerinden sifirlama yapmayin yalnizca twrp ile yapabilirsiniz. Tek tus twrp yukleme var anlatılan şekilde kurun wipe yapin yeniden baslatin zaten twrp otomatik silinecektir

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Malesef bu tarz sorunlar cihaz önbellek dosyalari atık dosyalar vs.. sebebiyle temiz kurulum yapılamadığı durumlarda ortaya çıkar. Yapılabilecek tek olası çözüm temizlemek yada yeni kurulum yapmakdir. İmei islemi varsa cihaz uzerinden sifirlama yapmayin yalnizca twrp ile yapabilirsiniz. Tek tus twrp yukleme var anlatılan şekilde kurun wipe yapin yeniden baslatin zaten twrp otomatik silinecektir
Garantiyi bozar mı hocam?

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Ben güncelledim telefonum çok kasıyor. Mi 9t. Zaten herşeyi sıfırlayıp 11.0.4 kutmuştum sonra bütün uygulamaları ve yedeklerimi yükledim. Ardından güncellemeyi gördüm ve onu yükledim. Yüklemez olaydım. Ana ekranda bile sağa sola geçerken kasıyor telefon.

cinlitelefoncu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
xiomi mi 9t
Konular
25
Güncellemeden sonra kasma olduğunu daha önceki mesajlarda belirtmiştim bugün daha çok olmaya başladı ve kurtarma menüsünden ( bende orange fox yüklü ) sistem önbellegini ve önbellek dosyalarını silip reboot yaptım ve şuan 2 saatlik bir kullanımdan sonra yazıyorum buraya herşey düzeldi ve gözlemlediğim kadarıyla telefon biraz daha hızlandı eski sürümde bile bu akıcılık yoktu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
hocam öncelikle sizin cihazın durumu nedir onu ve bu duruma nasıl geldiğini detaylı yazar mısınız? cihaz kilidi açık mı? imei atılmış cihazlardan mı?
Telefonum resmi Türkiye garantili cihaz zamanında garantili olsun diye fazladan ödeme yapıp garantili aldım. Ufak tefek animasyon hataları nedeniyle güncelleme yüklemek istedim son güncellemeyi ota üstünde n kurdum. Şuan telefon 10 sene geriye gitti resmen takıla takıla kullanıyorum. Miui10 dan beri sürekli üstüne kurdum açıkcası temiz kurulum da yapmadım ama şimdide telefonu baştan kurmak istemiyorm yedek alamıyorum mi PC suite üstünden:(

Üst Alt