MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaslar farkettigim bisey var. Tam ekran hareketleri kucuk kasmalar oluyor. Navigasyon tuslari acikken boyle bir sorun yok. Yeni guncelleme kadar navigasyon tuslariyla devam anlasilan.

M_aTRa_X

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
mi 13
Konular
0
Arkadaslar farkettigim bisey var. Tam ekran hareketleri kucuk kasmalar oluyor. Navigasyon tuslari acikken boyle bir sorun yok. Yeni guncelleme kadar navigasyon tuslariyla devam anlasilan.
Benim telefonda da takilmalar var tam ekran kullaniyorum tuslar acikken denemedim.

Uygulamalar arasi gecis ve son uygulamalar bolumune girince kasma yapiyor. Sarj skntili. Ekran kullanim surem 2 saat sarjim %25

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Denedim doğru navigasyon tuşları ile gayet akıcı ama tam ekran kullanınca kasmalar oluyor biraz idare edeceğiz artık.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bu arada gerek yazı fontları gerekse simgelerin büyük olduğunu düşünüyorum Miui10'da daha iyiydi sanki. Bunun yanında pastel renkler güzel olmuş. Genel olarak baktığımızda çok önemli bir değişiklik göremedim. Güvenlik ve kişiler bölümünde bir kaç değişiklik o kadar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozen yuksel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özen
Cihazım
Mİ A1
Konular
0
arkadaşlar twrp den yüklerken android ekranın da kaldı. 10,3.5 global de idim... miu 11 eu zip ile yükledim. powered by android ekranında kaldı telefon. lütfen yardım edin. fastboot a da twrp yede girebiliyorum.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
arkadaşlar twrp den yüklerken android ekranın da kaldı. 10,3.5 global de idim... miu 11 eu zip ile yükledim. powered by android ekranında kaldı telefon. lütfen yardım edin. fastboot a da twrp yede girebiliyorum.
Görseli inceleyerek yapin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M_aTRa_X

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
mi 13
Konular
0

twrp bölümünde wipe yapmayın direkt format data yazana basıp daha sonra romu telefona atın yükleyin
Hersey silinecek bilginiz olsun

Üst Alt