- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
V2 si ciktiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V2 si ciktiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link alabilir miyimV2 si cikti
İndirme bağlantısını göremedim yardımcı olacak var mı?
Arkadaslar romu 9.9.3'ün üzerine kurdum, kucuk kasilmalar var gibi, ram 3.4gb kullaniyor rami temizlememe ragmen. Boyle bir sorunla karsilasan var mi? Temiz kurulum mu yapayim?
Ben twrp üzerinden kurdum. Wipe 3 yaptım install ve ardından wipe/cache reboot ile sorunsuz kuruldu. Fakat kasılmalar ve donmalar oluyor. Tavsiyesi olan var mı? Sizce miui 10 9.9.3e geri mi dönmeliyim yoksa en azından 1 hafta idare edip yeni güncellemeyi mi beklemeliyim karar veremedim.Arkadaslar romu 9.9.3'ün üzerine kurdum, kucuk kasilmalar var gibi, ram 3.4gb kullaniyor rami temizlememe ragmen. Boyle bir sorunla karsilasan var mi? Temiz kurulum mu yapayim?
Hocam temiz kuruluma ragmen sizde de varsa demek ki romdan kaynakli bu. Benim icin katlanilabilecek bi seviyede su an, 1 hafta beklemeye deger gibi.Ben twrp üzerinden kurdum. Wipe 3 yaptım install ve ardından wipe/cache reboot ile sorunsuz kuruldu. Fakat kasılmalar ve donmalar oluyor. Tavsiyesi olan var mı? Sizce miui 10 9.9.3e geri mi dönmeliyim yoksa en azından 1 hafta idare edip yeni güncellemeyi mi beklemeliyim karar veremedim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ram az olması kötü olduğu anlamına gelmez. Takılmalar olabilir miui11 ilk rom bir hafta daha bekleyinBen twrp üzerinden kurdum. Wipe 3 yaptım install ve ardından wipe/cache reboot ile sorunsuz kuruldu. Fakat kasılmalar ve donmalar oluyor. Tavsiyesi olan var mı? Sizce miui 10 9.9.3e geri mi dönmeliyim yoksa en azından 1 hafta idare edip yeni güncellemeyi mi beklemeliyim karar veremedim.
9.9.3 de Ram 3.9-4 gibi olurdu şimdi 3-3.2 civarında dolaşıyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi