cihazım tr cihazı global kararlı 10.3.5 vardı şimdi .. twrp de ve powerwed by android ekranında kaldım.. bu yükleyeceğim miu 11 beta. 9.9.27. globalden betaya geçilir mi. bide telefon açılmıyor ki içine romu yükleyeyim. otg ile gösteriyom romu. yüklüyor ama yine açılmıyor.twrp bölümünde wipe yapmayın direkt format data yazana basıp daha sonra romu telefona atın yükleyin
Hersey silinecek bilginiz olsun
Anlattığım gibi yükleyin açılırcihazım tr cihazı global kararlı 10.3.5 vardı şimdi .. twrp de ve powerwed by android ekranında kaldım.. bu yükleyeceğim miu 11 beta. 9.9.27. globalden betaya geçilir mi. bide telefon açılmıyor ki içine romu yükleyeyim. otg ile gösteriyom romu. yüklüyor ama yine açılmıyor.
dostum peki powered ekranında kaç dk falan beklemem lazım..cevapların için teşekkürlerAnlattığım gibi yükleyin açılır
İlk açılış uzun sürer max 5 dk. Twrp sürümünü güncelleyin ve baştan başlayındostum peki powered ekranında kaç dk falan beklemem lazım..cevapların için teşekkürler
twrp sürümü 3.3.1.0 güncel değil mi bu.İlk açılış uzun sürer max 5 dk. Twrp sürümünü güncelleyin ve baştan başlayın
dostum çok saol allah senden razı olsun. açıldı telefon.İlk açılış uzun sürer max 5 dk. Twrp sürümünü güncelleyin ve baştan başlayın
Geçmiş olsun, iyi forumlar.twrp sürümü 3.3.1.0 güncel değil mi bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum çok saol allah senden razı olsun. açıldı telefon.
Olumsuz hocam, aksine tam ekran haraketleri acikken takilmalar oluyor cihazda, navigasyon tuslari ile kullanimda yok ama o takilmalar. O yuzden yeni guncellemeye kadar navi tuslarini kullanmaya devam.Miui11 ile birlikte tam ekran komutları akıcılık kazandı mı miui10daki gibi mi? Ana ekrana dönme açık uygulamaları görme geri gelme işlevleri akıcı mı iPhone gibi yapmışlar mı