- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
O kadar çok rom varki artık beynim çorba oldu. miui da en beğendiğim eu, aosp da havoc
Kuran varmi?
Yok ya miroomda iyi haciO kadar çok rom varki artık beynim çorba oldu. miui da en beğendiğim eu, aosp da havoc
Hocam vowifiyi nasıl etkinleştirdinBugünde sizlere hiç oyun oynamadan telefon uçak modunda vowifi-wifi full aktif neredeyse full film izleyerek aldığım ekran süresi stabilden.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
turkcell'de var. vodafone'da da sanırım ama emin değilim.Hocam vowifiyi nasıl etkinleştirdin
Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam.Hocam vowifiyi nasıl etkinleştirdin
Bunu denedimde işe yaramadıBu konuyu inceleyebilirsiniz hocam.
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme
Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın Qcom sürücü , QPTS linkten program ve sürücüyü indirip kurun. ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlar QPTS tüm versiyonları) programı kurun. komut satırında adb penceresi açıp...forum.miuiturkiye.net
hattın ney turkcell veya vodafone ise o konudaki yöntem işe yarıyor.Hocam vowifiyi nasıl etkinleştirdin