MIUI 11 [Android 10] Mi 8 Lite Mi Room 20.3.26 Beta Rom

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
mi room 9.12.12 sonrası hücre bekleme oranı genel kullanımda baya arttı, sizlerde de bu şekilde mi acaba, hücre bekleme yüzdeleriniz nedir

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
mi room 9.12.12 sonrası hücre bekleme oranı genel kullanımda baya arttı, sizlerde de bu şekilde mi acaba, hücre bekleme yüzdeleriniz nedir
Şuan stabile döndüğüm için yüzde yazamıcam ama evet o versiyonda en tepelrdeydi hep hücre bekleme

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Şuan stabile döndüğüm için yüzde yazamıcam ama evet o versiyonda en tepelrdeydi hep hücre bekleme

bakalım ptesi belki düzeltirler
stabilde ekran süresi ne kadar alıyorsunuz, beta/stabil fark ettirdi mi ekran sürenizi

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
bakalım ptesi belki düzeltirler
stabilde ekran süresi ne kadar alıyorsunuz, beta/stabil fark ettirdi mi ekran sürenizi
Şuan stabilde 2 saatten fazla oyunla 6 saat alıyorum ekran süresi oyun oynamasam 7 yi rahat görecek gibi betada da aşağı yukarı aynıydı ama stabilde bekleme süresi ve telefonu yormayan YouTube google gibi uygulamalar daha az yiyor sanki şuan stabil daha uzun betaya göre

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Şuan stabilde 2 saatten fazla oyunla 6 saat alıyorum ekran süresi oyun oynamasam 7 yi rahat görecek gibi betada da aşağı yukarı aynıydı ama stabilde bekleme süresi ve telefonu yormayan YouTube google gibi uygulamalar daha az yiyor sanki şuan stabil daha uzun betaya göre
Hocam ben de de play store hizmetleri bazen daha çok yiyor bazen de hücre bekleme daha çok yiyor gözüküyor ekranin harcadığı batarya oranı yüzde 7lerde falan bence bug var ben gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü telefon ekranı kapaliyken batarya kullanım oranı çok çok düşük

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Hocam ben de de play store hizmetleri bazen daha çok yiyor bazen de hücre bekleme daha çok yiyor gözüküyor ekranin harcadığı batarya oranı yüzde 7lerde falan bence bug var ben gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü telefon ekranı kapaliyken batarya kullanım oranı çok çok düşük
Evet betada olabilir oyle bi problem stabilde mantıklı suanki değerler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17

play store hizmetleri için gms doze ( rootlu olduğunu düşünüyorum ) yoksa kurarsanız farkettiriyor, oranı aşağı çekiyor , hücre bekleme son sürümde benimde yüksek, genel bir sıkıntı gibi gözüküyor

Üst Alt