- Adım
- EMRE
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 16
Deniyebildinizmi twrp yipardon hocam. linkini paylaşır mısınız?
Deniyebildinizmi twrp yipardon hocam. linkini paylaşır mısınız?
Şuan stabile döndüğüm için yüzde yazamıcam ama evet o versiyonda en tepelrdeydi hep hücre beklememi room 9.12.12 sonrası hücre bekleme oranı genel kullanımda baya arttı, sizlerde de bu şekilde mi acaba, hücre bekleme yüzdeleriniz nedir
Şuan stabile döndüğüm için yüzde yazamıcam ama evet o versiyonda en tepelrdeydi hep hücre bekleme
Şuan stabilde 2 saatten fazla oyunla 6 saat alıyorum ekran süresi oyun oynamasam 7 yi rahat görecek gibi betada da aşağı yukarı aynıydı ama stabilde bekleme süresi ve telefonu yormayan YouTube google gibi uygulamalar daha az yiyor sanki şuan stabil daha uzun betaya görebakalım ptesi belki düzeltirler
stabilde ekran süresi ne kadar alıyorsunuz, beta/stabil fark ettirdi mi ekran sürenizi
Assalat isimli üyenin önerdiği twrpyi yükledim sorunsuz çalışıyor hocamDeniyebildinizmi twrp yi
Sıkıntı yok o zamanAssalat isimli üyenin önerdiği twrpyi yükledim sorunsuz çalışıyor hocam
Hocam ben de de play store hizmetleri bazen daha çok yiyor bazen de hücre bekleme daha çok yiyor gözüküyor ekranin harcadığı batarya oranı yüzde 7lerde falan bence bug var ben gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü telefon ekranı kapaliyken batarya kullanım oranı çok çok düşükŞuan stabilde 2 saatten fazla oyunla 6 saat alıyorum ekran süresi oyun oynamasam 7 yi rahat görecek gibi betada da aşağı yukarı aynıydı ama stabilde bekleme süresi ve telefonu yormayan YouTube google gibi uygulamalar daha az yiyor sanki şuan stabil daha uzun betaya göre
Evet betada olabilir oyle bi problem stabilde mantıklı suanki değerlerHocam ben de de play store hizmetleri bazen daha çok yiyor bazen de hücre bekleme daha çok yiyor gözüküyor ekranin harcadığı batarya oranı yüzde 7lerde falan bence bug var ben gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü telefon ekranı kapaliyken batarya kullanım oranı çok çok düşük
Hocam ben de de play store hizmetleri bazen daha çok yiyor bazen de hücre bekleme daha çok yiyor gözüküyor ekranin harcadığı batarya oranı yüzde 7lerde falan bence bug var ben gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü telefon ekranı kapaliyken batarya kullanım oranı çok çok düşük