- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 8lite
- Konular
- 12
Hocam yükledim onu ama bir fark göremedim lkt kullanıyorum daha stabilize ediyor gibi pil harcamasını
Hocam yükledim onu ama bir fark göremedim lkt kullanıyorum daha stabilize ediyor gibi pil harcamasını
google uygulamalarını kullanan biri bu modülü kullanmalı mı acaba? ben çoğu servisini kullanıp yedeklemelerimi onlarda yapıyorum çünkü. keep, drive, takvim, rehber, fotoğraflar vb. bu modülü kurunca arka planda yedeklemeyi kapatır gibi düşünüyorum. tam olarak işlevi nedir modülün anlayamadım.play store hizmetleri için gms doze ( rootlu olduğunu düşünüyorum ) yoksa kurarsanız farkettiriyor, oranı aşağı çekiyor , hücre bekleme son sürümde benimde yüksek, genel bir sıkıntı gibi gözüküyor
mi room stabil nasıl? android 10'a geçtiğim için sıfırdan kurulum yapmaya çok üşeniyorum ama android 10 pek kararlı gelmedi bana. birkaç güncelleme daha beklesem mi yoksa bu zahmete girsem mi kararsız kaldım.Evet betada olabilir oyle bi problem stabilde mantıklı suanki değerler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aldığınız ekran süresi kaç saat ortalama ?bende de yüksekti gms doze yükledim, adb fastboot tan google a dayalı çoğu uygulamayı kaldırdım ve bazı ayarlarıda güncelledikten sonra %3-4 lere kadar düştü, lkt bende de var ama o genel sistemi baz alıyor, gms doze google play hizmetlere yönelik
Şuan gayet stabil gibi hiç bi problemle karşılaşmadım siz bilirsiniz.google uygulamalarını kullanan biri bu modülü kullanmalı mı acaba? ben çoğu servisini kullanıp yedeklemelerimi onlarda yapıyorum çünkü. keep, drive, takvim, rehber, fotoğraflar vb. bu modülü kurunca arka planda yedeklemeyi kapatır gibi düşünüyorum. tam olarak işlevi nedir modülün anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi room stabil nasıl? android 10'a geçtiğim için sıfırdan kurulum yapmaya çok üşeniyorum ama android 10 pek kararlı gelmedi bana. birkaç güncelleme daha beklesem mi yoksa bu zahmete girsem mi kararsız kaldım.
Bir iki güncelleme daha sabredeyim en iyisi. O zahmete girmeyi gözüm yemedi.Şuan gayet stabil gibi hiç bi problemle karşılaşmadım siz bilirsiniz.
google uygulamalarını kullanan biri bu modülü kullanmalı mı acaba? ben çoğu servisini kullanıp yedeklemelerimi onlarda yapıyorum çünkü. keep, drive, takvim, rehber, fotoğraflar vb. bu modülü kurunca arka planda yedeklemeyi kapatır gibi düşünüyorum. tam olarak işlevi nedir modülün anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi room stabil nasıl? android 10'a geçtiğim için sıfırdan kurulum yapmaya çok üşeniyorum ama android 10 pek kararlı gelmedi bana. birkaç güncelleme daha beklesem mi yoksa bu zahmete girsem mi kararsız kaldım.
Aldığınız ekran süresi kaç saat ortalama ?