- Adım
- Baki
- Cihazım
- OnePlus 7T Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Stockfied 1.6d sürümünü yükleyin, custom rom varken official güncellemeyi yapamamanız normal
Stockfied 1.6d sürümünü nasıl ve nerden yükleyebilirizStockfied 1.6d sürümünü yükleyin, custom rom varken official güncellemeyi yapamamanız normal
Xda ya bakınız.Stockfied 1.6d sürümünü nasıl ve nerden yükleyebiliriz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı hatayı bende alıyorum çözümü var mı acabaSaatime 1.6 yı yükledim. Güncelleme geliyor fakat fotoğraftaki gibi hata veriyor. Yanlış birşey mi yapıyorum acaba?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xda ?Xda ya bakınız.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı hatayı bende alıyorum çözümü var mı acaba
Xda ?
çok tşk ederim bu hangi sayfadaydı çok aradım fakat bulamamıştım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.3.6d güncellemesi stockfied burada.
çok tşk ederim bu hangi sayfadaydı çok aradım fakat bulamamıştım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok tşk ederim bu hangi sayfadaydı çok aradım fakat bulamamıştım.
[doublepost=1519720225,1519720206][/doublepost]
çok tşk ederim bu hangi sayfadaydı çok aradım fakat bulamamıştım.
teşekkür ederim sorun kalmadı. hallolduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkür ederim sorun kalmadı. hallolduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu konunun ilk sayfasında var. Sayfanın en altindaMerhaba ben bu romu yükledim ama stock yani orjinal içinde gelen roma nasıl dönebilirim?