iPhone'lar genelde tek şarjla 12-13 saat idare ediyor. Bunun sebebi Apple'ın işlemci hızını yavaşlatıp hızlandırmasıyla alakalı..A52 araştırılabilir diye düşünüyorum yada vs a72 yapıp araştırabilirsin kamerayı falan, az koyup mi10t pro iyi olur ama, Xiaomi istemediniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya dan yana memnun kalmam ben herhalde, hem uzun giden hem kısa dolduran iyi oluyor, oneplus 8t diyeceğim ama pahalı olur o telefon, kayıtsız da güvenilir mi bilmem...
Malesef ülkede telefon pahalı, oneplus nord diyeceğim ama kullanmadım, telefonu ele alıp bakmadan almamak gerekir herkes için.. ))
K40 pro nun ekranı ne kadar ?Konuya biraz geç katılsam da fikrim yine de xiaomi olurdu verdiğin fiyat bandında tabi özellikle de K40 pro+ tavsiyemdir.
Samsung tercih etmem çünkü ekranı kırıldığında o kadar pahalı ki yeni telefon al daha iyi...
Amoled olduğu için pek zannetmiyorum Amoled ekranlar hangi cihazda olursa olsun pahalı oluyor maalesef xiaominin İPS ekranları ucuzCihazın kendisi henüz satışta olmadığından parçalarıda gelmedi daha sanırım ama yine de mi nin parçaları daha uygun samsung a göre!!
Oled değil Amoled ekran var mi 11 in tr ekran fiyatı 430 dolar oradan hesap edebilirsin mi 11 QHD k40 pro FHD mi11 kadarda olmasa yine bence pahalıdır ekranıK40 pro oled ekran bu arada onlar da ucuz oluyor normalde
Telefonun kendisi dışarda zaten 580dolar zaten burda ne kadar olabilirki??