Sohbet Alternatif telefon marka ve modeli.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Öylede 500₺ iki cihaz arasındaki farka göre birşey değil, a52 kamerada çok çok daha iyidir, 720g işlemci de hakeza, m31 i bilmiyorum, yeni cihaz herzaman iyidir tartışmasız, 90hz ekran yenileme batarya şarz süresi, kalite hissiyatı en popüler cihaz a52 bana göre şu durumda...
Evet, ikna oldum, M31 önerimi geri alıyorum, Sayın halilgurbuz hocama Samsung A52 öneriyorum çünkü Kamera onun için de önemli

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Mi 9 t pro telefon kullanıyordum, Eylül sonrası Oneplus 8, nord ve 8t kullandım xiaomi telefonlardan farklı bir şey görmedim. Hızlı şarj var lakin batarya tüketimi de hızlı. Sade arayüz olduğu için akıcı olsada çok yavan, özelleştirme neredeyse sıfır, kamera olarak ise 8 ve 8t de ois olmasına rağmen ben bir fark göremedim. Şimdi ise mi 11 Lite kullanıyorum. Oneplus serilerini hiç aramıyorum. Bence oneplus telefonlarda en güzel şey bootloder kilidi açmak ve imei atmak su içmek kadar kolay. Mi 11 Lite için henüz kayıt yok eğer böyle devam ederse Skorpi Hocamın önerdiği a52 yi merak etmiyor değilim yani.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Beyin yakan bir soru oldu. Bir kaç dakika kendime gelemedim.

Oneplus akla ilk gelen marka oluyor, ancak son modellerde sanki artık bu Oneplus bizim bildiğimiz Oneplus değil gibi geliyor.

Google Pixel serileri olabilir. Diyecek söz yok zaten.

Asus var ancak bu markanın amiral gemisi modellerinden başkası alınmaz. Ancak sevdiğim ve uzun süre kullandığım bir marka.

Samsung, , , zor bee. Yinede seçeneklerin en kötüsü değil.

Huawei de root sorunu var deniliyor. Ama kral cihazları var harbiden. Ancak alacağımı sanmıyorum.

Realme orijinal çin malı. Mümkün değil.

iPhone karakterime, hayat felsefeme zıt.

Şaka bir yana Xiaomi olmasa biz ne halt ederiz artık bilmiyorum. Bundan sonra xiaomi hakkında şikayetçi olmayacağım. inlove~~:-x

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Siz sıkılmışa benziyorsunuz hocam, demek 5000 lira ile ne alınır arayışına girmişsiniz, öyleyse size tavsiyem Samsung M31, alınca, bana dua edeceksiniz ve elinizde de hatırı sayılı para kalacak üstelik

Selamlar hocam. Xiaomi den kolay vazgeçmem sanırım. Özellikle çift uygulama desteği işime çok yarıyor. YouTube sayfamın instagram sayfasını klon olandan yürütmek baya güzel. Yakın zamanda eşime realme 6i modelini aldım. Önümüzdeki ay içinde anneme Samsung m21 modelini alacağım. Ama şahsen ben Samsung kendime almam.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Oneplus akla ilk gelen marka oluyor, ancak son modellerde sanki artık bu Oneplus bizim bildiğimiz Oneplus değil gibi geliyor.

Asus var ancak bu markanın amiral gemisi modellerinden başkası alınmaz. Ancak sevdiğim ve uzun süre kullandığım bir marka.

Huawei de root sorunu var deniliyor. Ama kral cihazları var harbiden. Ancak alacağımı sanmıyorum.

Şaka bir yana Xiaomi olmasa biz ne halt ederiz artık bilmiyorum. Bundan sonra xiaomi hakkında şikayetçi olmayacağım. inlove~~:-x
Sevgili hocam, çok doğru diyorsunuz valla, Xiaomi den kolay kolay bende vaz geçebileceğimi sanmıyorum, şimdilik Mi Max3 ile devam, her ne kadar artık güncelleme almıyor olsa da, en azından ORD illetinden kurtulmuş oldum böylece

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Samsung eski samsung değil. Sadece arayüzü için bile alınır. Oneui okadar oturmuş ki gerek stabillik gerek performans bakımından çok iyi işler çıkarıyor. Benim de önyargım vardi almam diyordum , bundan sonraki tercihim samsung olacak gibi duruyor. En azından bir türlü düzene sokulmayan miui ile uğraşmamış olurum . Şuanda telefon değiştirmeyi düşünmüyorum ama düşünseydim tercih edeceğim model m51 olurdu

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Samsung eski samsung değil. Sadece arayüzü için bile alınır. Oneui okadar oturmuş ki gerek stabillik gerek performans bakımından çok iyi işler çıkarıyor. Benim de önyargım vardi almam diyordum , bundan sonraki tercihim samsung olacak gibi duruyor. En azından bir türlü düzene sokulmayan miui ile uğraşmamış olurum . Şuanda telefon değiştirmeyi düşünmüyorum ama düşünseydim tercih edeceğim model m51 olurdu

Arayüz konusunda size tamamen katılıyorum. OmeUI benimde çok hoş bulduğum bir arayüz. Birde tasarım anlamında sanki "Tamam bu ileri teknolojik bir alet" hissi veriyor insana.

Geçtiğimiz sene kayın valideye A20E almıştık (OneUI 2), ıvır zıvır ayarlamalar için falan ara ara kullandığım 3-4 saatte beni çok çekti içine.

Ancak Exynos olayı beni uzaklaştırıyor. Çok fazla sayıda, ömrü dolmadan board sorunu yüzünden ömrünü dolduran samsung gördüm ve buda soğutuyor insanı. Belkide dediğiniz gibi ön yargıdan ibarettir.

Onun haricinde Sırf arayüzü bile parasının boşa gitmediğini düşündürüyor.

M51 benimde, iyi düşünülmüş, ve başarılı olarak tasarlanmış bulduğum bir cihaz.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19

Arayüz konusunda size tamamen katılıyorum. OmeUI benimde çok hoş bulduğum bir arayüz. Birde tasarım anlamında sanki "Tamam bu ileri teknolojik bir alet" hissi veriyor insana.

Geçtiğimiz sene kayın valideye A20E almıştık (OneUI 2), ıvır zıvır ayarlamalar için falan ara ara kullandığım 3-4 saatte beni çok çekti içine.

Ancak Exynos olayı beni uzaklaştırıyor. Çok fazla sayıda, ömrü dolmadan board sorunu yüzünden ömrünü dolduran samsung gördüm ve buda soğutuyor insanı. Belkide dediğiniz gibi ön yargıdan ibarettir.

M51 benimde başarılı olarak, iyi düşünülmüş, tasarlanmış bulduğum bir cihaz.
M51 batarya konusunda en iyi telefondur, dxomark puanlama sitesinde yeni konulan batarya karşılaştırmasında zirvededir, ama kullanım amacı çok önemli ,bir kişi ne istediğini önce bilmeli, isteği doğrultusunda seçenekleri değerlendirmeli... Size tavsiye mağazada cihazı ve diğer düşünülen cihazları canlı olarak karşılaştırma, a52 90hz ekranı ile m51 60hz farkını anlamak mesela... Birde A serisi orta üst segment cihazları daha fazla güncelleme alacak deniyordu M serilerine göre bilmiyorum ne kadarı doğru!

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

M51 benimde, iyi düşünülmüş, ve başarılı olarak tasarlanmış bulduğum bir cihaz.
Zaten benim geri adım atmama vesile olan da hep exynos islemciydi ama sd modelleri tercih edilebilir . m51 gibi . benim önyargım da eşime m20aldiktan sonra kırıldı. Aynı anda m20 ve rn8 aldım . rn8 m20den 600tl pahalı olmasına rağmen, elime aldığımda telefonu zevkle kullanırken rn8de arayüz kasmaları resmen çileden çıkarıyor insanı

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular